Diskuzní fórum
Bandidos dnes vyšla komplet 2.séria -7častí a dokonca aj s dabingom...
Prosím prosím, spravit epizody ve čtvrté sérii u seriálu El marginal!
Já se překlikl a místo parseru jsem klikl na uložit, což ty epizody úplně rozházelo na totální nesmysly. Velké pardon!
Ahoj,
nevím, jestli se tu už neřešilo, koukal jsem jen pár stránek zpět, ale mohli byste prosím dát nějak dohromady epizody k seriálu Bleach?
Už jsme se jednou bavili, že nové epizody jsou zdablované jako 17. série seriálu Bleach, kde je ovšem jen 29 epizod ze 40ti (Chybí 17x14 a končí 17x30 místo 17x40).
A pak zde máme Bleach: Thousand Year Blood War, kde je teď v epizodách taky totální chaos. Seriál vycházel jako 1. série 13 epizod, 2. série 13 epizod a 3. série 14 epizod.
Tady máme v epizodách 1x13, pak pokračuje 1x30 - 1x40 a zároveň 3x01 - 3x09.
IMDb
Děkuji.
Názvy epizod:
1.Bunkr Přáslavice - Červená zóna
2.Bunkr Přáslavice - Civilní a strojní část
3.Bunkr Přáslavice - Vojenská a kontrarozvědná část
4.Zámek Tovačov
5.Zámek Litultovice
6.Tajemná pila
7.Vlčnov - Muzeum lidových pálenic
8.Zámek Hrušovany nad Jevišovkou
9.Hrad Buzice
10.Smolenický zámok - Slovenské překvapení
11.Zámek Lnáře - jihočeská neznámá
12.Žilina
Playing Nice bolo včera odvysielané naraz celá miniséria...
https://thepiratebay.org/search.php?q=Playing+Nice&all=on&search=Pirate+Search&page=0&orderby=
BlackThorne napsal(a):
Ahoj,
nevím, jestli se tu už neřešilo, koukal jsem jen pár stránek zpět, ale mohli byste prosím dát nějak dohromady epizody k seriálu Bleach?
Už jsme se jednou bavili, že nové epizody jsou zdablované jako 17. série seriálu Bleach, kde je ovšem jen 29 epizod ze 40ti (Chybí 17x14 a končí 17x30 místo 17x40).
A pak zde máme Bleach: Thousand Year Blood War, kde je teď v epizodách taky totální chaos. Seriál vycházel jako 1. série 13 epizod, 2. série 13 epizod a 3. série 14 epizod.
Tady máme v epizodách 1x13, pak pokračuje 1x30 - 1x40 a zároveň 3x01 - 3x09.
IMDb
Děkuji.
Doporučuji stránku na Wikipedii - základní řada "Bleach" vycházela do roku 2012 a má 16 řad. Bleach: Thousand Year Blood War (2022-) má v současnosti tři řady po 13, 13 a 14 dílech. Na IMDB je v tom také bordel. Děkuji moc za spravení.
U seriálu The Heart Killers máte chyby v datumech posledních tří epizod. Ty mají vyjít takto: 10. epizoda 29.1, 11. epizoda 5.2 a 12. ep. 12.2. Opravte to prosím. Děkuji.
Jo a Mládí na hřišti má od epizody 13 posunuté o týden epky - TV Maze to má blbě, IMDB správně.
U seriálu A Real Bug's Life (Skutečný život brouka) jsou u první série promíchané názvy českých a anglických epizod.
Dle Disney+ to má být takto:
01×03 Braving the Backyard (Zápasy na dvorku)
01×04 Land of Giants (Země obrů)
01×05 The Busy Farm (Rušná farma)
IMDb má pořadí jiné, každopádně primárně jde o to, aby český název seděl s tím anglickým.