Diskuzní fórum

Sekce titulky

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

drcoko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 2. 2014 / 21:48:23 (před 10 roky)
off

Nějakým nedopatřením se mi povedlo vložit nejdříve originální anglické titulky a pak teprv české k 13. epizodě S01E13... myslel jsem, že se odstraní při kontrole redaktory, ale byly asi nedopatřením odsouhlaseny oboje, tak jestli by šlo ty anglické smazat.
Díky.

Rimmer
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
4. 10. 2014 / 00:51:38 (před 10 roky)
off

U serialu Justified S01E08 verze HDTV.ASAP jsou ke stazeni titulky na dil S02E08... :)

na tuto verzi sedi titulky z verze Justified.S01E08.Blowback.720p.WEB-DL.DD5.1.h.264-EbP tak by asi stacilo jen prohodit.

Kdo teprve serialem zacina jako ja, usetri alespon par minut a stahne hned ty spravne :)

Rimmer
Editováno: 2x | Naposledy: 4. 10. 2014 / 00:53:52
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 10. 2014 / 20:21:04 (před 10 roky)
off

U seriálu Outlander jsou omylem k 8. dílu vloženy titulky na Blacklist.
https://www.serialzone.cz/serial/outlander/titulky/1-rada/

deepspace101
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 1. 2016 / 20:09:19 (před 8 roky)
off

Zdravím,
omylem jsem poslala titulky k této epizodě dvakrát, protože jsem se domnívala, že jsem při prvním nahrání udělala chybu v zadávaných údajích. Teď tam bohužel visí oboje, ačkoliv jsou totožné. Mohly by se prosím jedny smazat? Díky.

A ještě dotaz: Existuje tady nějaká možnost úpravy nahraných titulků? Např. když v nich člověk dodatečně najde chybu a chce si ji opravit.

MAKE TEA, NOT WAR
fandapcd
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
20. 1. 2016 / 20:12:13 (před 8 roky)
off
deepspace101 napsal(a):

Zdravím,
omylem jsem poslala titulky k této epizodě dvakrát, protože jsem se domnívala, že jsem při prvním nahrání udělala chybu v zadávaných údajích. Teď tam bohužel visí oboje, ačkoliv jsou totožné. Mohly by se prosím jedny smazat? Díky.

A ještě dotaz: Existuje tady nějaká možnost úpravy nahraných titulků? Např. když v nich člověk dodatečně najde chybu a chce si ji opravit.

Můžeš v editu nahodit opravenou verzi :)

deepspace101
28. 1. 2016 / 05:19:01 (před 8 roky)
off
fandapcd napsal(a):

Můžeš v editu nahodit opravenou verzi :)

A kde najdu ten edit?

(Omlouvám se za opožděnou reakci.)

MAKE TEA, NOT WAR
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
28. 1. 2016 / 06:20:14 (před 8 roky)
off
deepspace101 napsal(a):

A kde najdu ten edit?

Najedeš si na daný seriál, pak sekce Titulky a mělo by tam být něco takového. Tlačítko EDIT nejde přehlédnout.

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 1. 2016 / 06:20:56
deepspace101
29. 1. 2016 / 10:23:56 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Najedeš si na daný seriál, pak sekce Titulky a mělo by tam být něco takového. Tlačítko EDIT nejde přehlédnout.

Díky za odpověď.
Bohužel u mých titulků žádný EDIT není. Zřejmě to funguje jenom lidem, co mají status překladatele. :-(

MAKE TEA, NOT WAR
fandapcd
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
29. 1. 2016 / 13:44:52 (před 8 roky)
off
deepspace101 napsal(a):

Díky za odpověď.
Bohužel u mých titulků žádný EDIT není. Zřejmě to funguje jenom lidem, co mají status překladatele. :-(

Přesně tak, napiš Fruikovi, on ti ho dá. :)

deepspace101
2. 2. 2016 / 17:08:57 (před 8 roky)
off
fandapcd napsal(a):

Přesně tak, napiš Fruikovi, on ti ho dá. :)

Jenže problém je v tom, že nejsem překladatel. Tedy přinejmenším ne překladatel titulků k seriálům. Ty titulky k NCIS byly výjimka, protože jsem si tu epizodu kdysi stahovala pro sebe. Já jsem ráda, když se dokopu aspoň k překladu nějakého filmu. :-)

MAKE TEA, NOT WAR