Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Bylo by možno přidat fíčuru, aby se daly hodnotit jednotlivý série zvlášť a až z toho se potom počítal výsledek? Bylo by to mnohem objektivnější a pro nový diváky by to bylo +
Souhlas. Fakt by to moc zpřesnilo hodnocení.
Dobrej nápad, já bych byl taky pro :)
Ano, tohle by bylo velkým přínosem k objektivitě hodnocení seriálů, protože jednotlivé série odvysílané v televizi se kvalitou podstatně liší a zatím co je první řada geniální druhá už taková z pravidla nebívá, ale jsou v poslední době k pozorování případy, kdy naopak třetí série celý seriál znovu vystřelí do nebes. Takové proměnné by se jistě v hodnocení projevit měli a tim spíš u seriálů. Hodnocení líbí/nelíbí u jednotlivých epizod, bych v tomhle případě byl klidně i ochotný oželet, protože to o celku série ve směs nic neřekne. Koukám, že tu tohle téma visí docela dlouho, tak bych poprosil redakci serialzone o znovu zvážení, ať už bylo dosut hodnocení sérií zamítáno z jakýchkoliv důvodů, tak by jistě nepřišlo nazmar.
Hodnotit jenotlivy serie neni spatny napad ale zase kdyz si uvedomim ze bych mel u kazdyho serialu ktery jsem videl a hodnotil znovu hodnotit kazdou serii tak se mi to tolik nelibi :-D a ono by to asi stejne celkove nemelo cenu protoze lidi by tam nahazeli stejny hodnoceni a vic by neresili. Staci se ted podivat na novinky a snad kazda uz je ohodnocena nekolika lidmi a to ma premieru, az nekdy za 4 mesice. Mozna by bylo jeste dobry serialy, ktery nemeli premieru uzamknout aby se nedali hodnotit, pripadne nejak potrestat lidi co je hodnoti. Jen me nenapada jak, mozna nejakou spatnou trofeji?
Mik napsal(a):
Hodnotit jenotlivy serie neni spatny napad ale zase kdyz si uvedomim ze bych mel u kazdyho serialu ktery jsem videl a hodnotil znovu hodnotit kazdou serii tak se mi to tolik nelibi :-D a ono by to asi stejne celkove nemelo cenu protoze lidi by tam nahazeli stejny hodnoceni a vic by neresili. Staci se ted podivat na novinky a snad kazda uz je ohodnocena nekolika lidmi a to ma premieru, az nekdy za 4 mesice. Mozna by bylo jeste dobry serialy, ktery nemeli premieru uzamknout aby se nedali hodnotit, pripadne nejak potrestat lidi co je hodnoti. Jen me nenapada jak, mozna nejakou spatnou trofeji?
tohle se tu už řešilo před pár dny a výsledek je takový, že když hodnotíš seriál dřív než má premiéru nebo výrazně víc hodnotíš takové seriály, dostaneš se na "černý list" a jsi (víceméně) sledován administrátory. Výsledek je ten, že si potom nebudeš moct koupit cenu z Giftshopu, protože tvoje kredity budou tím pádem neplatné... ale neboj, řešilo se to a několikrát :)
Stále toto téma nestojí za povšimnutí?