Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nová sezóna ještě nezačala, je ideální čas si udělat pořádek v hodnocení.
Pomůže vám s tím nová funkce, která zkontroluje, co máte odškrtnuto ve watchlistu a zároveň nemáte ohodnoceno.
Seriály jsou rozdělené do dvou skupin.
V první najdete seriály, které jsou ukončené a u nichž jste viděli všechny epizody. Tudíž si vaše hodnocení určitě zaslouží.
V druhé pak najdete seriály, kde jste viděli více jak 25 epizod (což je většinou alespoň jedna série). U nich je hodnocení na zvážení.
Odkaz na najdete na svém profilu pod záložkou hodnocení.
Doufám, že vám tato novinka pomůže si na SerialZone trochu uklidit.
Pěkná funkce! A zjevně mám uklizeno dost dobře, páč mi vyhodila jen dva seriály které ovšem momentálně aktivně sleduji, takže hodnocení přijde co nevidět i k nim, a nebudou žádné resty. Ach, kdyby mi to tak dobře šlo v práci :D ... :/
Hm, alespoň jedno místo, kde mám čisto... :D
Taky jsem postřehl, že když akceptuji časový posun a ohodnotím ve Watchlistu epizodu tak nemusím stránku znovu načíst, abych viděl "posunutou" premiéru dalšího dílu.
Je to super nápad. Kolikrát to hodlám napravit, ale nevím, co už mám a co ne. Pár seriálů zkusím, ale když pětkrát po sobě narazím na seriál už hodnocený, tak mě to přestane bavit.