Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak mi to tu práve prebliklo a trochu som sa sekol. :D Je to dnes 836. Nedávno som sa blížil k okrúhlemu číslu, tak som myslel, že to bola 900-ka, ale ona to bola "iba" 800-ka. :D
Tak u mě zatím jen 451.
1242
Tak, kdo mě trumfne? :D
1398...
Furi: Než jsem sem přišla, úplně jsem si plánovala napsat: 1398, ale vím, že Furi má ještě o pár dnů víc :D
ragelly: Hehe, to se povedlo. :D Včera jsem si právě říkal, že sem musím dát screen, než půjdu do práce, ale kdybych věděl, co sem chceš napsat, tak to sem hodm až pak. :D :D
Ale bojím se dne, kdy to všechno půjde do háje... :D
inekafe napsal(a):
Nevidím síce spojitosť s prihlasovaním, ale ok. :) ... :D
A jak bych se asi jinak přihlásila? :D
ševča napsal(a):
A jak bych se asi jinak přihlásila? :D
Pokiaľ viem, k prihláseniu stačí nick a heslo... a som si istý, že daný nick a heslo môže pri prihlásení použiť ktokoľvek. ;) If you know what I mean... :D
inekafe napsal(a):
Pokiaľ viem, k prihláseniu stačí nick a heslo... a som si istý, že daný nick a heslo môže pri prihlásení použiť ktokoľvek. ;) If you know what I mean... :D
Jako já, že když někam jedu, vyhrožuji sourozenci, že jestli se mi nebude dennodenně přihlašovat na serialzone, rozklikávat tradegame a vsázet tombolu, tak ho ......? :D
Drunk_Queen napsal(a):
Jako já, že když někam jedu, vyhrožuji sourozenci, že jestli se mi nebude dennodenně přihlašovat na serialzone, rozklikávat tradegame a vsázet tombolu, tak ho ......? :D
Na súrodencov nie je spoľahnutie. ;D