Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Stalo se vám taky někdy, že jste koukali na nějaký seriál a když jste dokoukali jeden díl, tak jste si museli pustit další a pak další a další. Já koukala jednou na Losty snad 10 hodin v kuse a teď se mi to stává u Futuramy.
Jooo, tak to znám až moc dobře :))
Naposledy se mi to stalo u Lost. To jsem u toho proseděla snad celý víkend. Samozřejmě s přestávkami, ale i tak jsem ke konci měla dost a už mi z toho bylo i blbě :D
taky znám :-)
hlavně futurama, taky vím,že jsem dal dost dílů enterprise no a jednoznačně vede 24, kdy druhou sérii jsem z orig dvd dal za tři dny :-)
Dostala jsem do ruky 2.řadu Lost a v té době jsem zrovna byla nemocná, tak jsem toho využila a s přestávkami jsem je zkoukla za 2 dny...Jinak třeba 7.řadu Charmed jsem zkoukla asi za 4 dny...
Jo,Lost a Prison Break sem skoukl rekordne rychle.Obvykle sem cumel dlouho do noci,pak rano sem vstaval driv a dal si aspon jeden dil,paxem musel do prace,ale vecer sem prisel a znova:-)
Stahoval sem si losty a hned je skouknul - dvě řady ěhem pěti dnů. Teď mám prison break, ale v půlce druhý série mě to přestáá bavit.
Já zvládnul první řadu Dextera za jeden den. Ale to je seriál, který si to zaslouží.
PB část první řady jsem viděl taky jako maratón.
Fruiko napsal(a):
Já zvládnul první řadu Dextera za jeden den. Ale to je seriál, který si to zaslouží.
PB část první řady jsem viděl taky jako maratón.
Dextera si za jeden den člověka snad ani nevychutná? To by mě asi nebavilo...
EDIT: člověk je v nevýhodě, když to sleduje od začátku, to mu maratony pak nehrozí :-)
takže proto jich moc nemám :-)
megawir napsal(a):
Dextera si za jeden den člověka snad ani nevychutná? To by mě asi nebavilo...
EDIT: člověk je v nevýhodě, když to sleduje od začátku, to mu maratony pak nehrozí :-)
takže proto jich moc nemám :-)
Ale jo vychutná. :-) Ještě jsem sfounul první dvě série trávy během víkendu. Měl jsem chřipku, tak jsem se celej den válel v posteli a sjížděl DVDčka od HBO.
Fruiko napsal(a):
Ale jo vychutná. :-) Ještě jsem sfounul první dvě série trávy během víkendu. Měl jsem chřipku, tak jsem se celej den válel v posteli a sjížděl DVDčka od HBO.
tak při nemoci je to beztak asi nejlepší činnost, mrknout na seriálky a odpočinout si :-)