Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já jsem si nedávno dala maraton jménem Joey a Akta X... ;) I když je pravda, že u obou zatím jen 1. sérii, druhou u Joeyho musím teprve stáhnout, nebo někde najít online...u Akta X taky tak, ale tam musím těch sérií mít víc... :o)
Já takhle "maratónovala" Přátele..to jsem v pohodě stihla 30 dílů za víkend. Prison break tak po 5 dílech denně max. Teď už to zvládám pomaleji. Zrovna mám rozkoukaný Black Books a Joeyho :)
Ja som si raz pozrela celý Moonlight za 1 víkend a prednedávnom tak podobne celú druhú sériu Life (Na doživotí) ale stalo to zato :D
Pokud "Maratón" tak u mě určitě né s jedním Seriálem.. Většinou se jedná o skoro celodenní sledování Animovaných Seriálů, nebo Sitcomů. Ikdyž u Dextera, Misfits, nebo Glee jsem tyhle seriály málem zkoukl během dne.
Naposledy som si dal maraton NCIS kedy som pozeral jednu seriu za druhou teda ten maraton bol na dost dlho kedze kazda cast ma okolo 45 minut :-D. Dnes si pozriem prvu seriu Dextera.
Prave dnes som zavrsil 3tyzdnovy maraton s Greys Anatomy.Okrem 6-tich serii Ga som si to spestril aj 2mi sieriami Sons of Anarchy a nejakymi filmami.
To se mi stává cekem často naposledy u Leverage, a Doctora Who
Heroes - tri série za dva týždne
HIMYM - štyri série za desať dní
Community - dve série za tri dni
Whitechapel - dve série za deň a pol :DDDD