Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já to tak nemám, jakmile maratonově dojedu nějakej seriál, tak vždycky cítim takovou prázdnotu... :)
Téměř u každého seriálu.
Queer as Folk, NCIS, SPN, Torchwood. U všech jsem nemohla přestat, prostě jsem musela vědět co bude dál, obyčejně mě zastaví až úplné vyčerpání nebo když nejsou další díly (NCIS, SPN) =D
Lugre napsal(a):
Já to tak nemám, jakmile maratonově dojedu nějakej seriál, tak vždycky cítim takovou prázdnotu... :)
Jo, u mě to tak je. Proto se snažím najít si nějaký další.
Jinak takhle sleduju skoro všechny seriály, pokud nemají teprve premiéru v zahraničí...
No dobrá... nerada přiznávám, ale je to tak. Po dvou dnech mi to chybí... Mám jen pár oblíbenců, ale ty můžu vidět kdykoli. Mentalista, MASH, Červený trpaslík, ...
Největší mánie nastala, když jsem se naučila stahovat. To jsem se nehla od počítače.
Supernatural - prvních 93 epizod za 10 dní
Prison Break - všech 79 epek i s filmem za týden
True Blood - první dvě série za 4 dny
Dark Angel - všech 44 epek 6 dní
...
Maratony jsou nejlepší, člověk ten seriál pak nejvíc prožívá. Vidím to živě na takovým True Blood - dokud jsem to sledovala díl za dílem hned za sebou, byla jsem do toho naprosto zažraná a šíleně mě to bavilo (přestože teď zpětně považuji druhou série za naprosto otřesnou). Od třetí série dál to sleduji pěkně postupně, jak to přibývá, a naprosto to už pro mě ztratilo kouzlo.
Ještě že mám před sebou spoustu ukončených seriálů, které jsem ještě neviděla :D
Tohle víc než hrůza :D...
Když jsem se u nějakého seriálu zasekla, tak jsem se od PC vůbec nedostala :)). Např. u zmiňovanejch Lost nebo Heroes. To jsem simulovala dokonce, abych nemusela do školy. Nejhorší je ale, když se na seriál dokoukám (o otevřených koncích nemluvě)!!!
Moje pomůcka: Žádné maratony :) a taky pomáhá, když máte rozkoukaných víc než 1. seriál.
Michalenka napsal(a):
Nejhorší je ale, když se na seriál dokoukám (o otevřených koncích nemluvě)!!!
Moje pomůcka: Žádné maratony :) a taky pomáhá, když máte rozkoukaných víc než 1. seriál.
Jo, otevřené konce jsou úplně nejhorší a špatné konce taky :)
Momentálně nemůžu sledovat maraton, protože sleduju hlavně seriály, které mají v cizině premiéru. To se pak ale zase celý týden nemůžu dočkat na další díly :D
magpie napsal(a):
To se pak ale zase celý týden nemůžu dočkat na další díly :D
Právě kvůli tomu sleduju seriály jen maratonem :D To čekání by pro mě bylo nesnesitelné :)
ragelly napsal(a):
Právě kvůli tomu sleduju seriály jen maratonem :D To čekání by pro mě bylo nesnesitelné :)
Čekání je potřeba vyplnit zase úplně jiným seriálem :)
Letos je hromada zajímavých novinek, zatím jsem spokojený (nehledě na to, že nemám čas, takže mi tu visí cca (+)30 epizod od všeho možného, co jsem neviděl)
Mě se to stává furt. Včera jsem sjížděl Wire do 4 do rána.