Diskuzní fórum

Seriálový maraton

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
26. 9. 2011 / 14:22:54 (před 13 roky)
off
magpie napsal(a):

Jo, otevřené konce jsou úplně nejhorší a špatné konce taky :)

Momentálně nemůžu sledovat maraton, protože sleduju hlavně seriály, které mají v cizině premiéru. To se pak ale zase celý týden nemůžu dočkat na další díly :D

Souhlas :)) Já už se vykašlala i na titulky xD Proč má tejden 7 dní? :D

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
pajam
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
26. 9. 2011 / 15:33:55 (před 13 roky)
off

A právě do těch sedmi dní, se vejdou starší seriály :D
Nejhorší je když chytnu nějaký seriál v telce a chytne mě, tak bych se mohla vykašlat čekat další den nebo týden až budou vysílat další, ale okamžitě koukám celý seriál :) Ted se mi to stalo třeba u Co mám na tobě ráda, i když to za moc nestálo :D

Michalenka
26. 9. 2011 / 15:48:22 (před 13 roky)
off
pajam napsal(a):

A právě do těch sedmi dní, se vejdou starší seriály :D
Nejhorší je když chytnu nějaký seriál v telce a chytne mě, tak bych se mohla vykašlat čekat další den nebo týden až budou vysílat další, ale okamžitě koukám celý seriál :) Ted se mi to stalo třeba u Co mám na tobě ráda, i když to za moc nestálo :D

¨

xD To se mi taky stalo u HIMYM :D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 9. 2011 / 17:11:30 (před 13 roky)
off
megawir napsal(a):

Čekání je potřeba vyplnit zase úplně jiným seriálem :)
Letos je hromada zajímavých novinek, zatím jsem spokojený (nehledě na to, že nemám čas, takže mi tu visí cca (+)30 epizod od všeho možného, co jsem neviděl)

Tak to by u mě nebyl problém, jelikož stahuju 90% americké prime time produkce (přes 60 dílů týdně), ale zase bych v tom asi měla docela mišung :D

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
26. 9. 2011 / 17:37:24 (před 13 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak to by u mě nebyl problém, jelikož stahuju 90% americké prime time produkce (přes 60 dílů týdně), ale zase bych v tom asi měla docela mišung :D

já na to používám kalendář, který tu je, díky tomu mám přehled...
věcí je moc, pravda, to je právě problém... jednou za čas si ale udělám sledovací den a doženu to :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
magpie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 9. 2011 / 19:05:16 (před 13 roky)
off

Já si vždycky říkám, dneska se budu učit. Koukám na pár dílů nějakého seriálu, ale když mám stažený další díl, tak proč se dál nekoukat, že? Takhle to pokračuje až do večera.
Večer doufám, že nebudu zkoušená nebo že testy nějakou náhodou nebudou :D a koukám se dál.
To mi připomíná, že zítra zase píšeme test :D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 9. 2011 / 20:51:09 (před 13 roky)
off
megawir napsal(a):

já na to používám kalendář, který tu je, díky tomu mám přehled...
věcí je moc, pravda, to je právě problém... jednou za čas si ale udělám sledovací den a doženu to :)

bez kalendáře to skoro ani nejde, já na to mám dva excelové listy :D
sledovací den mám asi tak každý den :D je teda fakt, že zrovna začal můj poslední týden prázdnin před začátkem semestru, poslední zkoušku jsem měla 18.5., přes léto skoro žádnou brigádu, času tedy hodně (a výsledek je vidět v počtu mých komentářů v posledních měsících :D )

magpie napsal(a):

Já si vždycky říkám, dneska se budu učit. Koukám na pár dílů nějakého seriálu, ale když mám stažený další díl, tak proč se dál nekoukat, že? Takhle to pokračuje až do večera.
Večer doufám, že nebudu zkoušená nebo že testy nějakou náhodou nebudou :D a koukám se dál.
To mi připomíná, že zítra zase píšeme test :D

Yep, to stejné mám ve zkouškovém, ještě že není celoročně :D

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 9. 2011 / 23:02:29 (před 13 roky)
off

Mě se to stalo několikrát u Buffy a to jsem si i některé epizody, které se mi obzvlášť líbili pouštěl pořád dokola. :-)

spike
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
17. 1. 2012 / 08:52:38 (před 12 roky)
off

První seriál, se kterým se mi tohle stalo byl Prison Break... pustila jsem si první díl a během víkendu jsem měla zmáklé skoro celé dvě série :)))) Naposledy se mi to stalo, když jsem 2 roky zpět objevila Dextera. Tam jsem marodila a čuměla celý týden, pak se mi o tom i zdálo :D

Michalenka
18. 1. 2012 / 18:26:11 (před 12 roky)
off

... já ještě (teď se smějte) ten kalendář nepochopila na co je dobrej.:D