Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Koukala jsem v kuse na 2. a 3. řadu ztarcených a pak taky jsem si jednou sjížděla celý den seriál přátelé.
Občas Friends několik dílů po sobě ale tím pravým maratonem se myslí něco jiného. Když by se mi do rukou dostala např. celá třetí řada LOST tak bych se asi neudržela.
kdyz sem byla nemocna, tak jsem zvladla celou futuramu za necele tri dny :D
ted se nam neco podobneho deje se spolubydlicima na private s Housem, kdyz se nam nechce ven, tak si vecer pustime jeden dil, pak dalsi, dalsi, dalsi... uceni neuceni... :D
Červený trpaslík. Rekord jsou všechny série (s vyjímkou bezvědomí způsobeného nedostatkem spánku) a pro jistotu dvakrát po sobě...
Logan napsal(a):
Červený trpaslík. Rekord jsou všechny série (s vyjímkou bezvědomí způsobeného nedostatkem spánku) a pro jistotu dvakrát po sobě...
lol, behem jaky doby? :)
scr00chy napsal(a):
lol, behem jaky doby? :)
Noo, ono si nepředstavuj nějaký rekordní čas, dva dny mi trvalo, než jsem dokoukal všechny série. V každém případě mě to stálo příčetnost, protože když spolubydlící zjistil, že jsem trpajzlika konečně dokoukal, šel se podívat, co budu dělat teď a málem ho ranila mrtvice. Hmmm, tak už jsem viděl všechno, co teď? Dvě minuty přemítání... A hele Červenej, určitě jsem něco poprvé přehlídl, šup ho tam.
Nevim to presne, ale cely Pratele behem jednoho tydne.. byli prazdniny :-) a pak slabe prvni serii Plasticky Chirurgie s.r.o za jeden den
ja som raz pozeral jeden seriál (asi to bol čínsky), bolo to o pande, ktorá rozprávala príbehy svojmu synovi a jeho ostatným kamarátom, pozeral som to tak dlho, že ma seklo v krku a som mal naklonenú hlavu asi týždeň alebo dokonca dva, mimochodom neviete ako sa volal?
Ne že bych někdy zvládla v kuse 10 hodin jako ostatní, jak tady tak čtu, ale jednou jsem se nějak zbláznila a asi 5 hodin po čtyři dny, kdy jsem byla nemocná, jsem sledovala Čarodějky.