Diskuzní fórum

Seriálový maraton

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Frikeas
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
20. 11. 2007 / 21:37:15 (před 17 roky)
off

Koukala jsem v kuse na 2. a 3. řadu ztarcených a pak taky jsem si jednou sjížděla celý den seriál přátelé.

Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
Lynnet
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
21. 11. 2007 / 11:19:17 (před 17 roky)
off

Občas Friends několik dílů po sobě ale tím pravým maratonem se myslí něco jiného. Když by se mi do rukou dostala např. celá třetí řada LOST tak bych se asi neudržela.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 11. 2007 / 15:04:50 (před 17 roky)
off

kdyz sem byla nemocna, tak jsem zvladla celou futuramu za necele tri dny :D

ted se nam neco podobneho deje se spolubydlicima na private s Housem, kdyz se nam nechce ven, tak si vecer pustime jeden dil, pak dalsi, dalsi, dalsi... uceni neuceni... :D

dement...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
28. 11. 2007 / 19:43:47 (před 17 roky)
off

Červený trpaslík. Rekord jsou všechny série (s vyjímkou bezvědomí způsobeného nedostatkem spánku) a pro jistotu dvakrát po sobě...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
scr00chy
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 14 | Emma Swan
28. 11. 2007 / 19:46:32 (před 17 roky)
off
Logan napsal(a):

Červený trpaslík. Rekord jsou všechny série (s vyjímkou bezvědomí způsobeného nedostatkem spánku) a pro jistotu dvakrát po sobě...

lol, behem jaky doby? :)

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
28. 11. 2007 / 20:01:05 (před 17 roky)
off
scr00chy napsal(a):

lol, behem jaky doby? :)

Noo, ono si nepředstavuj nějaký rekordní čas, dva dny mi trvalo, než jsem dokoukal všechny série. V každém případě mě to stálo příčetnost, protože když spolubydlící zjistil, že jsem trpajzlika konečně dokoukal, šel se podívat, co budu dělat teď a málem ho ranila mrtvice. Hmmm, tak už jsem viděl všechno, co teď? Dvě minuty přemítání... A hele Červenej, určitě jsem něco poprvé přehlídl, šup ho tam.

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Mazna
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
4. 12. 2007 / 11:34:17 (před 17 roky)
off

Nevim to presne, ale cely Pratele behem jednoho tydne.. byli prazdniny :-) a pak slabe prvni serii Plasticky Chirurgie s.r.o za jeden den

"Houba na mořském dně, když se dosyta napila vody, nemůže jí do sebe již více sát. Ale ne tak srdce člověka. To je schopno trpět do nekonečna." Louise-Émile Bougad
vlads
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
15. 12. 2007 / 11:32:19 (před 17 roky)
off

ja som raz pozeral jeden seriál (asi to bol čínsky), bolo to o pande, ktorá rozprávala príbehy svojmu synovi a jeho ostatným kamarátom, pozeral som to tak dlho, že ma seklo v krku a som mal naklonenú hlavu asi týždeň alebo dokonca dva, mimochodom neviete ako sa volal?

In vino veritas, in pivo taky.
Nera
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
20. 12. 2007 / 18:01:02 (před 17 roky)
off

Ne že bych někdy zvládla v kuse 10 hodin jako ostatní, jak tady tak čtu, ale jednou jsem se nějak zbláznila a asi 5 hodin po čtyři dny, kdy jsem byla nemocná, jsem sledovala Čarodějky.

Čekat do konce se vyplatí: uvidíš, jestli druhá půlka bude stejně mizerná jako ta první!
Nera
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
20. 12. 2007 / 18:01:58 (před 17 roky)
off

Jo, a jednou jsem jako malá sledovala za sebou asi 4 VHS kazety Toma a Jerryho. No jo, sladké mládí

Čekat do konce se vyplatí: uvidíš, jestli druhá půlka bude stejně mizerná jako ta první!