Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
To už se mi stalo tolikrát.
Hlavně s LOSTY, sem to měl v PC a čučel sem na to asi 2 dny v kuse...
I když jsem velkej fanoušek StarGate, až donedávna jsem neviděl ani jeden díl spin-offu SG: Atlantis. Říkám donedávna, protože 3 řady a v té době odvysílaných 7 epizod čtvrté řady jsem zkoukl za necelej tejden (mezitím byla škola, učení na zápočtový písemky, a tak :D). Jinak se vše snažím sledovat průběžně, tak jako je to teď se seriály Moonlight a Blood Ties...
Tak já jsem maximálně zvládl asi 5 dílů LOST, tehdy se mi dostala do ruky první část 3 řady, ale jinak se třeba na celou řadu nepřetržitě nedívám, některé seriály navíc stahuju po epizodě a ještě nemám nejlepší připojení, takže většinou jeden denně. Ale díky KooNYmu se teď můžu dívat nepřetržitě na Heroes a taky to o víkendu udělám ;)
Na mě čekají první dvě řady Sběratele kostí, to zase bude něco. Jednou na mě zavolají policii, že jsem asi mrtvý. " Už týden nevyšel a v bytu pořád hraje televize, telefon nezvedá a neotvírá ", živě si to dovedu představit a až vyrazí dveře, tak je seřvu, proč mě ruší...
Tak můj nejdelší maraton byl u seriálu Přátele. Všech deset řad jsem nakoukal do necelých pěti dnů. Něco podobnýho se mi stalo u How I met your Mother, kdy jsem domů přitáhnul první dvě série a neodtrhnul se od toho, krom jídla.
Ale v létě chyci dát v co nejkratším čase HIMYM, My name is Earl, Spin City a Friends co nejvíc v kuse.
no... myslím, že sem jeden takový maraton dokončila včera... během tří dnů sem viděla obě dvě řady Heroes... z toho poslední díl druhý řady včera kolem druhý třetí ráno... člověk prostě nemůže odejít, ne :-) ale to se vám nesmí stát jako mě, že se těsně předtim než naskočí 23 díl první řady sekne dvd... a odmítá ho přehrát... takže sem musela čekat do druhýho dne než vychladlo :-(
Tak jsem dnes podnikl menší maraton Heroes o 6 dílech, víc to nešlo, už kvůli rodičům :(
DarK napsal(a):
Tak jsem dnes podnikl menší maraton Heroes o 6 dílech, víc to nešlo, už kvůli rodičům :(
no jo, rodice... neni nad to vypadnout z baraku a moct se divat se spoluydlicima na '70 show do ctyr do rana... nebo na cokoliv jinyho :)
Pavlus napsal(a):
no jo, rodice... neni nad to vypadnout z baraku a moct se divat se spoluydlicima na '70 show do ctyr do rana... nebo na cokoliv jinyho :)
Problém je, že u nás na vesnici, 5km od města není kam jít :(
DarK napsal(a):
Problém je, že u nás na vesnici, 5km od města není kam jít :(
ja myslela jakoze se odstehovat... :) to si ale zrejme budes muset jeste chvili pockat, co... ale neboj dockas se, taky sem se dockala :)
(omlouvam se za vzniklou offtopic konverzaci :D)