Diskuzní fórum

Seriálový maraton

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 1. 2008 / 18:13:54 (před 16 roky)
off

To už se mi stalo tolikrát.
Hlavně s LOSTY, sem to měl v PC a čučel sem na to asi 2 dny v kuse...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
10. 1. 2008 / 18:21:22 (před 16 roky)
on

I když jsem velkej fanoušek StarGate, až donedávna jsem neviděl ani jeden díl spin-offu SG: Atlantis. Říkám donedávna, protože 3 řady a v té době odvysílaných 7 epizod čtvrté řady jsem zkoukl za necelej tejden (mezitím byla škola, učení na zápočtový písemky, a tak :D). Jinak se vše snažím sledovat průběžně, tak jako je to teď se seriály Moonlight a Blood Ties...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 1. 2008 / 18:21:54
DarK
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
10. 1. 2008 / 19:33:36 (před 16 roky)
off

Tak já jsem maximálně zvládl asi 5 dílů LOST, tehdy se mi dostala do ruky první část 3 řady, ale jinak se třeba na celou řadu nepřetržitě nedívám, některé seriály navíc stahuju po epizodě a ještě nemám nejlepší připojení, takže většinou jeden denně. Ale díky KooNYmu se teď můžu dívat nepřetržitě na Heroes a taky to o víkendu udělám ;)

Simsni - ředitel jaderné elektrárny. http://www.youtube.com/watch?v=u0GkL0SDQs0
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
11. 1. 2008 / 01:52:28 (před 16 roky)
off

Na mě čekají první dvě řady Sběratele kostí, to zase bude něco. Jednou na mě zavolají policii, že jsem asi mrtvý. " Už týden nevyšel a v bytu pořád hraje televize, telefon nezvedá a neotvírá ", živě si to dovedu představit a až vyrazí dveře, tak je seřvu, proč mě ruší...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
AdiegoA
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
12. 1. 2008 / 18:25:42 (před 16 roky)
off

Tak můj nejdelší maraton byl u seriálu Přátele. Všech deset řad jsem nakoukal do necelých pěti dnů. Něco podobnýho se mi stalo u How I met your Mother, kdy jsem domů přitáhnul první dvě série a neodtrhnul se od toho, krom jídla.

Ale v létě chyci dát v co nejkratším čase HIMYM, My name is Earl, Spin City a Friends co nejvíc v kuse.

Filmový nadšenec, seriálový fanda.
bella-marine
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
13. 1. 2008 / 20:16:57 (před 16 roky)
off

no... myslím, že sem jeden takový maraton dokončila včera... během tří dnů sem viděla obě dvě řady Heroes... z toho poslední díl druhý řady včera kolem druhý třetí ráno... člověk prostě nemůže odejít, ne :-) ale to se vám nesmí stát jako mě, že se těsně předtim než naskočí 23 díl první řady sekne dvd... a odmítá ho přehrát... takže sem musela čekat do druhýho dne než vychladlo :-(

DarK
13. 1. 2008 / 20:34:01 (před 16 roky)
off

Tak jsem dnes podnikl menší maraton Heroes o 6 dílech, víc to nešlo, už kvůli rodičům :(

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 1. 2008 / 20:37:58 (před 16 roky)
off
DarK napsal(a):

Tak jsem dnes podnikl menší maraton Heroes o 6 dílech, víc to nešlo, už kvůli rodičům :(

no jo, rodice... neni nad to vypadnout z baraku a moct se divat se spoluydlicima na '70 show do ctyr do rana... nebo na cokoliv jinyho :)

dement...
DarK
13. 1. 2008 / 20:51:50 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

no jo, rodice... neni nad to vypadnout z baraku a moct se divat se spoluydlicima na '70 show do ctyr do rana... nebo na cokoliv jinyho :)

Problém je, že u nás na vesnici, 5km od města není kam jít :(

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 1. 2008 / 21:00:10 (před 16 roky)
off
DarK napsal(a):

Problém je, že u nás na vesnici, 5km od města není kam jít :(

ja myslela jakoze se odstehovat... :) to si ale zrejme budes muset jeste chvili pockat, co... ale neboj dockas se, taky sem se dockala :)

(omlouvam se za vzniklou offtopic konverzaci :D)

dement...