Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
ja myslela jakoze se odstehovat... :) to si ale zrejme budes muset jeste chvili pockat, co... ale neboj dockas se, taky sem se dockala :)
(omlouvam se za vzniklou offtopic konverzaci :D)
Budu si muset počkat min. 2 roky, tímto to uzavírám:) a taky se omlouvám za OT.
V létě jsem se na AXN dívala na marathon Ztraceni II. a III. bylo to supr. Dva víkendy jsem nespala, byla jsem závislá na cola a kafi ale nelituju:)
Jednou jsem zkoukla celou (pouze s malými přestávkami-jídlo atd.) druhou sérii Zoufalých manželek. Trvalo to asi den a noc a kousek dalšího dne. Ale nedalo se prostě skončit.
taky bycgh něco takového chtěl zažít...
BlueTerka napsal(a):
V létě jsem se na AXN dívala na marathon Ztraceni II. a III. bylo to supr. Dva víkendy jsem nespala, byla jsem závislá na cola a kafi ale nelituju:)
Minulý rok byl marathon Ztracených na AXN, to je pravda....ale měli taky akci v kině. Několik dní pouštěli jednotlivé CELÉ řady v kuse, vždy 4 díly a pak 5 minut pauza na WC-fakt super akce.
Nebo taky AXN měli akci v letním kině, kde zase pouštěli celou řadu Římu (to jsem nestihl, smůla)
Taky už se mi to přihodilo několikrát... u Red Dwarf, SG a Heroes
ja som zvládla pozerať anime Paradise Kiss v kuse dvanásť hodín a ani som si to neuvedomila. To isté sa mi stalo pri Yu Yu Hakusho, ale to je kapku dlhšie a tak som videla cca 80 polhodinových častí za štyri dni takmer bez prestávky
U mě to začalo LOST. Ale dneska už mám za sebou i HEROES, Prison Break, Řím, Invaze, dostal sem se i k Houseovi a teď zrovna koukám na druhou řadu Dextera. Nekoukám ale na celý seriál najednou. Vždycky tak pět epizod denně.
Mne sa to stalo pri Prison Break. Uf, vtedy som bola na tom fakt namotaná :)