Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já teď odvařil dvd ramku. Jsem čučel na útěk z vězení. Na druhoua třetí serií. Musím koupit novou:-(
Jo to se mi stalo už hodněkrát hlavně u Ztracených, Červeného trpaslíka, Pokémonů a Futuramy...když vás to chytne tak vás to už nepustí! :o)
J8 sem nemohla odtrhnout oči od Pokémonů, útěku z vězení, Zoufalek,Chirurgů..
83 dílů Queer as folk, 72 hodin, čtyři a pul litru kávy, dvoje velky brambůrky, pet kilo mrkve, 2x4 hodiny spánku a na závěr pět tisíc od kámoše se kterym jsem se vsadila, že to nezvladnu. vitezstvi je vzdycky skvelej pocit.
Jinak jsem s kamosema usporadala House nonstop, kdy jsme koukali bez preruseni na prvni dve rady, ale to se tak nejak navzajem hecujete a navic, jsme to vsichni znali, takze to nebylo takovy jako kdyz se nemuzes dockat dalsiho dilu.
za necelej mesic me ceka bitva zivota. chata, obrovská plazma a vsech sedm serii Buffy, tak jsem zvedava, jestli to za ten tyden dame.
Jo tak mě se tohle stalo u M.A.S.H. , Stargate, SG: Atlantis -> všechny serie.
A ač to není seriál tak taky všechny Bondovky :)
Já teď sleduji všechny série Futuramy...jak už jsem psala: chytí a nepustí :o)
Abby napsal(a):
Já teď sleduji všechny série Futuramy...jak už jsem psala: chytí a nepustí :o)
Mě teď čeká maraton ve sledování Babylonu 5, tak jsem zvědavej, za jakou dobu to zvládnu...
Logan napsal(a):
Mě teď čeká maraton ve sledování Babylonu 5, tak jsem zvědavej, za jakou dobu to zvládnu...
Babylon mě nějak nechytl
Logan napsal(a):
Tak Futuramu jsem zvládla zkouknout za 3 dny-tedy pro mě je to celkem výkon...