Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
závist jo... spíš údiv, jak furt musí sedět u kompu, když je venku tak krásně, a až do 5 do rána.. ať se nediví, že není vyspaná..
No ale furt tu nesedím když je krásně tak ven jdu!
Abby napsal(a):
No ale furt tu nesedím když je krásně tak ven jdu!
někdy.... no ale furt.. počkej dodělám to a přídu.. a pak přídu já a řekneš sry já sem zapomněla..
Verča napsal(a):
závist jo... spíš údiv, jak furt musí sedět u kompu, když je venku tak krásně, a až do 5 do rána.. ať se nediví, že není vyspaná..
Ano závist, protože ona může sedět do pěti u kompu (což je mimochodem pomluva) a ty ne...
Verča napsal(a):
někdy.... no ale furt.. počkej dodělám to a přídu.. a pak přídu já a řekneš sry já sem zapomněla..
No to teda ne....já nezapomínám-no možná příjdu o trochu později 5-10 minut, ale že bych nepřišla vůbec to teda ne!
Logan napsal(a):
Ano závist, protože ona může sedět do pěti u kompu (což je mimochodem pomluva) a ty ne...
jaká pomluva.. a navíc mi to je fuk dokdy tam sedí... ať si dělá co chce
Abby napsal(a):
No to teda ne....já nezapomínám-no možná příjdu o trochu později 5-10 minut, ale že bych nepřišla vůbec to teda ne!
:D hahaha
Verča napsal(a):
:D hahaha
Nezáviď! :oP
Verča napsal(a):
jaká pomluva.. a navíc mi to je fuk dokdy tam sedí... ať si dělá co chce
Protože v pět ráno jsem tu jediný a vím, v kolik Abby chodí spát...
Logan napsal(a):
Protože v pět ráno jsem tu jediný a vím, v kolik Abby chodí spát...
no vidíš, taky by si měl jít spát, a ne tu furt sedět...