Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
co to je OT?
Znamená to mimo téma
Abby napsal(a):
Znamená to mimo téma
aha..
Abby napsal(a):
Znamená to mimo téma
takže to smaže všechno co sme si psali.. super...
Verča napsal(a):
takže to smaže všechno co sme si psali.. super...
Ti poradím, v Drbárně jsou napsaná pravidla, přečti si je. Nesmažu to, protože se vrátíme k tématu. Dneska jsem si domů přinesl první dvd s Byl jednou jeden život a už se nemůžu dočkat, až budu mít všech šest placek a hodím si takovej malej maraton v tom... :-D
Logan napsal(a):
Ti poradím, v Drbárně jsou napsaná pravidla, přečti si je. Nesmažu to, protože se vrátíme k tématu. Dneska jsem si domů přinesl první dvd s Byl jednou jeden život a už se nemůžu dočkat, až budu mít všech šest placek a hodím si takovej malej maraton v tom... :-D
jj, to je super... ráda se na to dívám, a je to vždycky i poučné..
Verča napsal(a):
jj, to je super... ráda se na to dívám, a je to vždycky i poučné..
Já tom úplně ulítávám, jen škoda, že budu muset čekat, než to budu mít celé...
Logan napsal(a):
Já tom úplně ulítávám, jen škoda, že budu muset čekat, než to budu mít celé...
jj.. kdo si počká, ten se dočká..
Tak nedávno sem koukal na Jekylla, ale to je šestidílný seriál, takže maraton docela krátkej (jinak všem doporučuju. A teď koukám na scrubs...
joo tak s Byl jednou jeden život jsme si dali maraton posledni dny školy:D koukali jsme na to posledních hodinách chemie:D
ale beztak nwejvětší maratonovy seriály jsou přátele a losti
pajam napsal(a):
joo tak s Byl jednou jeden život jsme si dali maraton posledni dny školy:D koukali jsme na to posledních hodinách chemie:D
ale beztak nwejvětší maratonovy seriály jsou přátele a losti
lost.. to je moje řeč...