Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hledám seriál, který kdysi běžel na ČT, ale za boha si nevzpomenu na název. Jeho stručný popis je takový:
Skupina lidí za pomoci zvláštního ovladače cestuju mezi realitami (nebo něčím podobným) a snaží se dostat do té svojí. Ten "ovladač" otevírá takový zvláštní vír, skrz který se cestuje.
Nevěděl by někdo název???
nebo Primeval
Hledám seriál, který kdysi vysílali na ČT.. Děj se odehrával na řece, která byla sjížděna dobovým parníkem(parník s velkými koly na bocích) kapitánem - měl plnovous:-) S parníky také závodily. Řeka byla obtížně sjízdná. Bohužel vzpomínky jsou mlhavé, a tak si nevzpomenu na více detailů.. Nevíte někdo náhodou název seriálu?
Pavel Moravec napsal(a):
Hledám seriál, který kdysi vysílali na ČT.. Děj se odehrával na řece, která byla sjížděna dobovým parníkem(parník s velkými koly na bocích) kapitánem - měl plnovous:-) S parníky také závodily. Řeka byla obtížně sjízdná. Bohužel vzpomínky jsou mlhavé, a tak si nevzpomenu na více detailů.. Nevíte někdo náhodou název seriálu?
Není to Co přináší řeka (All the Rivers Run)?
Jo jo.To je on.Mockrát děkuji.Tak strašně dlouho jsem nad tím přemýšlel a až tady jsem se to dozvěděl.Fakt děkuji mockrát.Teď už ho jen někde sehnat.
Pavel Moravec napsal(a):
Jo jo.To je on.Mockrát děkuji.Tak strašně dlouho jsem nad tím přemýšlel a až tady jsem se to dozvěděl.Fakt děkuji mockrát.Teď už ho jen někde sehnat.
Tak to jsem ráda, že jsem mohla pomoci ;)
Narazila jsem na něj dneska úplnou náhodou ;)
Linky na něj jsou, jestli ale všechny, to nevím.