Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj už nevím na co koukat tak nevěděl by někdo o nějakém seriálu jako je třeba The 100,Revoluce,TVD,Nová generace,...... Něco v takovém stylu děkuji :)
klarynet123 napsal(a):
Ahoj už nevím na co koukat tak nevěděl by někdo o nějakém seriálu jako je třeba The 100,Revoluce,TVD,Nová generace,...... Něco v takovém stylu děkuji :)
Drunk_Queen napsal(a):
To je boží vychytávka!
Pšt. To je tajný a šetříme si to na narozky.
Fruiko napsal(a):
Pšt. To je tajný a šetříme si to na narozky.
Tak já to teď objevila a musím pochválit, jak moc je to přesný! Zadala jsem první, co mě napadl, a hned mi to nabídlo ve většině všechny další, co sleduju. Super! :)
reallyreallychildish napsal(a):
Tak já to teď objevila a musím pochválit, jak moc je to přesný! Zadala jsem první, co mě napadl, a hned mi to nabídlo ve většině všechny další, co sleduju. Super! :)
Má to slabší chvilky, hlavně u českých. Ale třeba kriminálky typu Fargo, Killing etc. to dává líp jak já.
Fruiko napsal(a):
Má to slabší chvilky, hlavně u českých. Ale třeba kriminálky typu Fargo, Killing etc. to dává líp jak já.
Kdybys mi to neprozradil, tak na to nepřijdu, české seriály jdou mimo mě. :D Takže prostě pochvala a hotovo. :)