Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Uz nejakou dobu mi nejdou přidat seriály do watchlistu. V tuto chvili jich tam mam 16 a další prostě přidat nejde :(
Zkusila jsem odebrat ukončený, napadlo mne, že by mohl být problém v max. počtu položek ve watchlistu, ale stejně to nepomohlo. Prosíím pomoooc :)
Zkoušela jsem různé seriály (Blindspot, How to get away with murder, apod..)
Díky za tipy !
E-liška napsal(a):
Uz nejakou dobu mi nejdou přidat seriály do watchlistu. V tuto chvili jich tam mam 16 a další prostě přidat nejde :(
Zkusila jsem odebrat ukončený, napadlo mne, že by mohl být problém v max. počtu položek ve watchlistu, ale stejně to nepomohlo. Prosíím pomoooc :)
Zkoušela jsem různé seriály (Blindspot, How to get away with murder, apod..)
Díky za tipy !
Internet Explorer?
Fruiko napsal(a):
Internet Explorer?
ehm ;-) ano. Ok... zkusim chrome
Může mi někdo nejlépe do soukromky poradit proč se mi nezobrazují ve watchlistu oblíbené seriály. Zamilované ano, ale oblíbený tam mám jen jeden. Děkuji
bettyragy napsal(a):
Může mi někdo nejlépe do soukromky poradit proč se mi nezobrazují ve watchlistu oblíbené seriály. Zamilované ano, ale oblíbený tam mám jen jeden. Děkuji
Máš oblíbené jen tři a u těch zbylých dvou máš odškrtané všechny epizody.
Fruiko napsal(a):
Máš oblíbené jen tři a u těch zbylých dvou máš odškrtané všechny epizody.
Ano jenže já vidím v oblíbených jen jeden The Practice
bettyragy napsal(a):
Ano jenže já vidím v oblíbených jen jeden The Practice
Protože jsi všechno (nebo minimálně to co je v db) viděla.
Fruiko napsal(a):
Protože jsi všechno (nebo minimálně to co je v db) viděla.
Aha, tak to je blbé, že to nejde mít v oblíbených i tak. Prostě jen pro to že to mám ráda. To musím dát jako zamilované aby to bylo vidět?
bettyragy napsal(a):
Aha, tak to je blbé, že to nejde mít v oblíbených i tak. Prostě jen pro to že to mám ráda. To musím dát jako zamilované aby to bylo vidět?
Samotný seznam oblíbených (i zamilovaných) seriálů uvidíš, když v menu klikneš na to srdíčko (hned vedle watchlistu). Watchlist, jak už název napovídá, slouží k tomu, abys věděla, kdy bude další epizoda seriálů, které máš v oblíbených (a zamilovaných). Až odvysílané epizody zkoukneš, tak si je tam odškrtneš, abys věděla, že už jsi je viděla. :) Tobě se tam epizody nezobrazují, protože už je máš odškrtnuté (buď omylem nebo jsi je všechny viděla).
Ok už jsem pochopila, jen se mi tam nezobrazuje jeden seriál který mám zamilovaný a který určitě příští týden bude vysílán,tak nevím proč to tam není.