Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
lukascoolarik napsal(a):
Že já blbec tuhle situaci přirovnával k Trumpovi a Mexiku. Teď si to ještě někdo vytrhne z kontextu.
Neboj, já jsem pochopila, že to byl vtip :D.
andromache napsal(a):
Takže je pak škoda, když tyhle "závody" někomu z českých překladatelů tu jeho práci znechutí natolik, že s tím sekne.
To bylo moje rozhodnutí. Pokud bys na někoho měla být naštvaná, tak bych to měl být já. :-D A já mám s motivací už přes rok docela velké problémy, takže bych se chytil i sebemenší záminky, proč s něčím seknout, kdybych o to tolik stál.
Drunk_Queen napsal(a):
Jo, to sice chápu, ale předhazovat tady, že slovenština je podřadný jazyk, a ještě si nenápadně kopnout i do pár dalších věcí, je trapné. Ještě s tou slovenštinou a existencí české verze, upřímně netuším, proč má potřebu tohle řešit snad kvalitní překladatel titulků...
Já neříkám podřadný. Já jenom říkám, že na primárně českém serveru by měly být primárně české titulky. Jsou lidi, kterým to ve watchlistu vážně dělá bordel a jsou pak akorát zklamaní, když se dozví, že jsou titulky v jazyce, který nepreferují (a všimni si, že jsem nepoužila slovo nerozumí).
lukascoolarik napsal(a):
Že já blbec tuhle situaci přirovnával k Trumpovi a Mexiku. Teď si to ještě někdo vytrhne z kontextu.
Koukám, že tady už to nic nezachrání. Snad už jenom Fruiko. :-D
Ja už mám napríklad pripravené peniaze na tú stenu a už len čakám na číslo účtu :D
lukascoolarik napsal(a):
To bylo moje rozhodnutí. Pokud bys na někoho měla být naštvaná, tak bych to měl být já. :-D A já mám s motivací už přes rok docela velké problémy, takže bych se chytil i sebemenší záminky, proč s něčím seknout, kdybych o to tolik stál.
V tom případě jsi s tím neměl ani začínat, nebo to v tichosti někomu předat, ale ne sem plácnout slovenské titulky a prohlásit že jsi z obliga :P. Pořád doufám, že nejsem jediná, koho to naštvalo, akorát jsem asi jediná, kdo je schopný a ochotný se o tom pohádat :D.
andromache napsal(a):
Já neříkám podřadný. Já jenom říkám, že na primárně českém serveru by měly být primárně české titulky. Jsou lidi, kterým to ve watchlistu vážně dělá bordel a jsou pak akorát zklamaní, když se dozví, že jsou titulky v jazyce, který nepreferují (a všimni si, že jsem nepoužila slovo nerozumí).
Jasně, proto beru jako dobrý nápad to, že by si uživatel mohl nastavit ve watchlistu, jaký jazyk preferuje. Ale ten zbytek, např. nepouštět sem slovenské titulky vůbec nebo až po určité době, radši nekomentuju, protože nechci být sprostá. Nemusíme se posouvat o skoro sto let dozadu, ne? A jen tak mimochodem, Česko je i se Slovenskem dost malý rybníček, minimálně co se týče tématu serialzone, takže představa dvou různých verzí mě opravdu upřímně pobavila.
Drunk_Queen napsal(a):
Jasně, proto beru jako dobrý nápad to, že by si uživatel mohl nastavit ve watchlistu, jaký jazyk preferuje. Ale ten zbytek, např. nepouštět sem slovenské titulky vůbec nebo až po určité době, radši nekomentuju, protože nechci být sprostá. Nemusíme se posouvat o skoro sto let dozadu, ne? A jen tak mimochodem, Česko je i se Slovenskem dost malý rybníček, minimálně co se týče tématu serialzone, takže představa dvou různých verzí mě opravdu upřímně pobavila.
Tak mi řekni, jak to chceš udělat po dobrém, když tady nejsou lidi evidentně schopní se nějak domluvit. Někdy to jinak než radikálně prostě nejde. Nebo tobě by se líbilo jít do kina na film a místo českých titulků tam mít titulky slovenské? Mě teda ne.
m.abrams napsal(a):
Mě teda dostává to, že se to tady řeší, jako kdyby šlo o nějaké "Konečné řešení slovenské otázky". Co třeba rovnou oplotit celé Slovensko. To už je vážně moc!
Ale dúfam, že aspoň chlieb mi cez ten plot podstrčíš :D
phoboska napsal(a):
Ale dúfam, že aspoň chlieb mi cez ten plot podstrčíš :D
Já ti klidně podstrčím i sádlo nebo zavařeninu :D :D :D.
andromache napsal(a):
Já ti klidně podstrčím i sádlo nebo zavařeninu :D :D :D.
To bol inside joke, ale teda ďakujem za tú zaváraninu :D Zjem ju hneď ako spálim všetky slovenské titulky :D