Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
m.abrams napsal(a):
Do chleba už nedělám, teď frčej barevné koberce :D
Nebudem mať čo jesť, ale aspoň budem mať nový koberec :D Tak neviem, či je to nejaká výhra, si mal radšej zostať pri tom chlebe :D
phoboska napsal(a):
Nebudem mať čo jesť, ale aspoň budem mať nový koberec :D Tak neviem, či je to nejaká výhra, si mal radšej zostať pri tom chlebe :D
Když je hlad, tak si člověk nevybírá :D
m.abrams napsal(a):
Když je hlad, tak si člověk nevybírá :D
Takže zajtra mám na obed kobercové rezne :D
phoboska napsal(a):
Takže zajtra mám na obed kobercové rezne :D
Barevné kobercové rezne :D
Abych nebyl úplně mimo téma, tak teda Watchlist je bezva.
Ahoj, tohle téma je asi nejblíže mému problému, takže to napíšu sem a žádám někoho o pomoc. :)
Nebyla jsem tu nějakou dobu a když jsem se vrátila, tak jsem si všimla, že už si nemůžu oblíbit seriál a ani ho dát do zamilovaných, když manuálně na stránce seriálu vpravo ohodnotím epizodu, tak mi to vůbec do Watchlistu nevloží další epizodu. Ani už vložit do chci vidět mi nejde.
Jestli je to nový upgrade a SerialZone se mi snaží naznačit, abych dokoukala všechny ty seriály, tak se mi moc nelíbí. :D
Erishika napsal(a):
Ahoj, tohle téma je asi nejblíže mému problému, takže to napíšu sem a žádám někoho o pomoc. :)
Nebyla jsem tu nějakou dobu a když jsem se vrátila, tak jsem si všimla, že už si nemůžu oblíbit seriál a ani ho dát do zamilovaných, když manuálně na stránce seriálu vpravo ohodnotím epizodu, tak mi to vůbec do Watchlistu nevloží další epizodu. Ani už vložit do chci vidět mi nejde.
Jestli je to nový upgrade a SerialZone se mi snaží naznačit, abych dokoukala všechny ty seriály, tak se mi moc nelíbí. :D
Máš zřejmně něco s javascriptem. Vypnutý v prohlížeči, nebo špatně nastavený adblock/antivir.
Fruiko napsal(a):
Máš zřejmně něco s javascriptem. Vypnutý v prohlížeči, nebo špatně nastavený adblock/antivir.
Tak to byl Adblock, díky za pomoc!