Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat , v kalednáři se mi zobrazují seriály v jiné dny než se vysílají u zahraničních tam si nejsme jist kvůli časovému posunu ale české taky nesedí, např. Vinaři v pondělí, Dr.Martin v sobotu.
Dělá mi to v telefonu i v PC
Děkuji
jarke napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat , v kalednáři se mi zobrazují seriály v jiné dny než se vysílají u zahraničních tam si nejsme jist kvůli časovému posunu ale české taky nesedí, např. Vinaři v pondělí, Dr.Martin v sobotu.
Dělá mi to v telefonu i v PC
Děkuji
Pokud máš zapnutý posun, tak se posunou bohužel i české.
Fruiko napsal(a):
Pokud máš zapnutý posun, tak se posunou bohužel i české.
Já ten posun mám nastavený taky a datum u českých věcí mi to ukazuje správně.
Dívala jsem se, co se vysílá zítra, a vidím Red Widow (US), díl 4. řady. Měla jsem za to, že seriál zrušili, tak to rozkliknu a opravdu, zrušeno po první sérii.
Ahoj,
dneska jsem objevila tyhle úžasné stránky. Líbí se mi funkce "Kalendář" a "Watchlist", ale nerozumím tomu, proč v kalendáři nejsou všechny seriály, co se dnes vysílají. Je to bez ohledu na to, jestli si dám jen oblíbené nebo všechny. Nejsou ani v jednom seznamu. Mám něco špatně nastavené? Nedokázala jsem to dohledat ani na fóru ani ve FAQ. Děkuju moc za odpověď a omlouvám se, jestli to už někde je.
Morgainne napsal(a):
Ahoj,
dneska jsem objevila tyhle úžasné stránky. Líbí se mi funkce "Kalendář" a "Watchlist", ale nerozumím tomu, proč v kalendáři nejsou všechny seriály, co se dnes vysílají. Je to bez ohledu na to, jestli si dám jen oblíbené nebo všechny. Nejsou ani v jednom seznamu. Mám něco špatně nastavené? Nedokázala jsem to dohledat ani na fóru ani ve FAQ. Děkuju moc za odpověď a omlouvám se, jestli to už někde je.
Tady a tady prostuduj watchlist a kalendář, a pokud ti nebude něco jasné, tak se ještě ozvi ;-)
Morgainne napsal(a):
Ahoj,
Jestli ti jde o české, tak tam jsou jen premiéry. Pokud něco už běželo třeba loni, tak to tam není.
La.Volpe napsal(a):
Tady a tady prostuduj watchlist a kalendář, a pokud ti nebude něco jasné, tak se ještě ozvi ;-)
Jak jsem psala, FAQ jsem prostudovala už předtím, než jsem se ptala :-) a podle odpovědi na otázku "Jak se dozvím, které všechny seriály se v určitém měsíci vysílají? To je snadné, stačí se podívat přímo do kalendáře a v modrém poli nahoře zvolit položku „Všechny seriály“." jsem pochopila, že bych v daném dni měla vidět seriály, které se v ten den vysílají, ale není to tak. Vidím jen tyto: Bezdružice, Dva muži zákona, Mamon, Tajemství války, V utajení, Vinaři, Živí mrtví.
To přece nejsou všechny seriály dneska vysílané.... Díky moc.
https://www.serialzone.cz/serialy/vysilani/