Diskuzní fórum

Kalendář

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

jarke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
14. 10. 2015 / 12:21:46 (před 9 roky)
off

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat , v kalednáři se mi zobrazují seriály v jiné dny než se vysílají u zahraničních tam si nejsme jist kvůli časovému posunu ale české taky nesedí, např. Vinaři v pondělí, Dr.Martin v sobotu.
Dělá mi to v telefonu i v PC

Děkuji

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
14. 10. 2015 / 12:55:26 (před 9 roky)
off
jarke napsal(a):

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat , v kalednáři se mi zobrazují seriály v jiné dny než se vysílají u zahraničních tam si nejsme jist kvůli časovému posunu ale české taky nesedí, např. Vinaři v pondělí, Dr.Martin v sobotu.
Dělá mi to v telefonu i v PC

Děkuji

Pokud máš zapnutý posun, tak se posunou bohužel i české.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 10. 2015 / 14:54:43 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Pokud máš zapnutý posun, tak se posunou bohužel i české.

Já ten posun mám nastavený taky a datum u českých věcí mi to ukazuje správně.

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 10. 2015 / 14:55:04
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
18. 10. 2015 / 20:07:35 (před 9 roky)
off

Dívala jsem se, co se vysílá zítra, a vidím Red Widow (US), díl 4. řady. Měla jsem za to, že seriál zrušili, tak to rozkliknu a opravdu, zrušeno po první sérii.

Morgainne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
25. 10. 2015 / 16:04:01 (před 9 roky)
off

Ahoj,
dneska jsem objevila tyhle úžasné stránky. Líbí se mi funkce "Kalendář" a "Watchlist", ale nerozumím tomu, proč v kalendáři nejsou všechny seriály, co se dnes vysílají. Je to bez ohledu na to, jestli si dám jen oblíbené nebo všechny. Nejsou ani v jednom seznamu. Mám něco špatně nastavené? Nedokázala jsem to dohledat ani na fóru ani ve FAQ. Děkuju moc za odpověď a omlouvám se, jestli to už někde je.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 10. 2015 / 16:30:21 (před 9 roky)
off
Morgainne napsal(a):

Ahoj,
dneska jsem objevila tyhle úžasné stránky. Líbí se mi funkce "Kalendář" a "Watchlist", ale nerozumím tomu, proč v kalendáři nejsou všechny seriály, co se dnes vysílají. Je to bez ohledu na to, jestli si dám jen oblíbené nebo všechny. Nejsou ani v jednom seznamu. Mám něco špatně nastavené? Nedokázala jsem to dohledat ani na fóru ani ve FAQ. Děkuju moc za odpověď a omlouvám se, jestli to už někde je.

Tady a tady prostuduj watchlist a kalendář, a pokud ti nebude něco jasné, tak se ještě ozvi ;-)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
25. 10. 2015 / 16:47:36 (před 9 roky)
off
Morgainne napsal(a):

Ahoj,

Jestli ti jde o české, tak tam jsou jen premiéry. Pokud něco už běželo třeba loni, tak to tam není.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Morgainne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
25. 10. 2015 / 16:50:38 (před 9 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Tady a tady prostuduj watchlist a kalendář, a pokud ti nebude něco jasné, tak se ještě ozvi ;-)

Jak jsem psala, FAQ jsem prostudovala už předtím, než jsem se ptala :-) a podle odpovědi na otázku "Jak se dozvím, které všechny seriály se v určitém měsíci vysílají? To je snadné, stačí se podívat přímo do kalendáře a v modrém poli nahoře zvolit položku „Všechny seriály“." jsem pochopila, že bych v daném dni měla vidět seriály, které se v ten den vysílají, ale není to tak. Vidím jen tyto: Bezdružice, Dva muži zákona, Mamon, Tajemství války, V utajení, Vinaři, Živí mrtví.
To přece nejsou všechny seriály dneska vysílané.... Díky moc.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 10. 2015 / 18:31:21 (před 9 roky)
off

https://www.serialzone.cz/serialy/vysilani/

Sandy1001
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
31. 10. 2015 / 11:09:10 (před 9 roky)
off

Zdravím, v kalendáři je uveden 7.díl 17. série Law and order svu na 29.10.2015, ale bude vysílán až 4.listopadu.

1/2
12