Diskuzní fórum

Tradegame neumí počítat!

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
31. 10. 2015 / 14:12:56 (před 9 roky)
off

V tradegame mi to ukazuje, že většina seriálů, co vlastním, měla nárůst, ale přitom se jejich cena nezměnila a můj majetek podle toho nenarostl.

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
31. 10. 2015 / 14:40:07 (před 9 roky)
off
The Doctor from The TARDIS napsal(a):

V tradegame mi to ukazuje, že většina seriálů, co vlastním, měla nárůst, ale přitom se jejich cena nezměnila a můj majetek podle toho nenarostl.

Nekoupil sis nějaký seriál, který vypadl?

martina.sal12
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
31. 10. 2015 / 15:06:10 (před 9 roky)
off

U mě to taky není správně spočítáno...není to kvůli tomu výpadku? Protože je i něco s tombolou, lístek mám koupenej i když jsem tu dneska ještě nebyla.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
31. 10. 2015 / 15:18:59 (před 9 roky)
off
martina.sal12 napsal(a):

U mě to taky není správně spočítáno...není to kvůli tomu výpadku? Protože je i něco s tombolou, lístek mám koupenej i když jsem tu dneska ještě nebyla.

Tak tombola asi bere vsazení ještě ze včerejška, výpadek šel i přes půlnoc. Ale jestli se změnily ceny u seriálů v tradegame fakt nepočítám. Zejtra už bude určitě všechno ok, rozhodně bych neplašila :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
31. 10. 2015 / 17:46:42 (před 9 roky)
off

Je to tak, výpadek byl přes půlnoc, tak neproběhl přepočet. Ale jelikož podmínky mají všichni stejné, tak by to nemělo nějak extrémně vadit.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Edana
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 2. 2016 / 22:18:30 (před 8 roky)
off

Nechce se mi zakládat nové téma a tohle bylo první, které souvisí s Tradegame... Budu doufat, že se můj dotaz neztratí. Každopádně mi během dneška bylo vynulováno moje konto! Zůstaly splněné výzvy, ale výdělek i nakoupené seriály jsou fuč! Ne že bych byla nějaký boháč, hraju pár týdnů... ale je to docela nepříjemné překvapení. Můžu doufat v nápravu?

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
1. 2. 2016 / 22:28:40 (před 8 roky)
off
Edana napsal(a):

...

Z nedele na pondelok prebehol reštart.

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Edana
1. 2. 2016 / 22:40:26 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Z nedele na pondelok prebehol ...

Tak to je o to víc nepříjemné, že to bylo dost nečekané :-( Každopádně děkuji za objasnění a budu si hrát dál, je to príma záležitost. Jen to překvapivé ukončení mi vadí...

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
1. 2. 2016 / 22:43:59 (před 8 roky)
off
Edana napsal(a):

Tak to je o to víc nepříjemné, že to bylo dost nečekané :-( Každopádně děkuji za objasnění a budu si hrát dál, je to príma záležitost. Jen to překvapivé ukončení mi vadí...

Nie je to nič prekvapivé, stačí si prečítať pravidlá hry, kde sa píše, že sa s reštartmi počíta. Ja to už nehrávam, ale bývajú myslím tak cca 1x za polrok. ;) V každom prípade píšeš, že to hráš iba chvíľu, takže časom zistíš, ako presne to funguje. :) Stačí sledovať danú tému, prípadné reštarty tam Fruiko oznamuje vopred...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Edana
1. 2. 2016 / 22:47:35 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Nie je to nič prekvapivé, stačí si prečítať pravidlá hry, kde sa píše, že sa s reštartmi počíta...

S restartem jsem počítala, ale termín byl "pravděpodobně na konci školního roku" :-)

1/2
12