Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
V tradegame mi to ukazuje, že většina seriálů, co vlastním, měla nárůst, ale přitom se jejich cena nezměnila a můj majetek podle toho nenarostl.
The Doctor from The TARDIS napsal(a):
V tradegame mi to ukazuje, že většina seriálů, co vlastním, měla nárůst, ale přitom se jejich cena nezměnila a můj majetek podle toho nenarostl.
Nekoupil sis nějaký seriál, který vypadl?
U mě to taky není správně spočítáno...není to kvůli tomu výpadku? Protože je i něco s tombolou, lístek mám koupenej i když jsem tu dneska ještě nebyla.
martina.sal12 napsal(a):
U mě to taky není správně spočítáno...není to kvůli tomu výpadku? Protože je i něco s tombolou, lístek mám koupenej i když jsem tu dneska ještě nebyla.
Tak tombola asi bere vsazení ještě ze včerejška, výpadek šel i přes půlnoc. Ale jestli se změnily ceny u seriálů v tradegame fakt nepočítám. Zejtra už bude určitě všechno ok, rozhodně bych neplašila :)
Je to tak, výpadek byl přes půlnoc, tak neproběhl přepočet. Ale jelikož podmínky mají všichni stejné, tak by to nemělo nějak extrémně vadit.
Nechce se mi zakládat nové téma a tohle bylo první, které souvisí s Tradegame... Budu doufat, že se můj dotaz neztratí. Každopádně mi během dneška bylo vynulováno moje konto! Zůstaly splněné výzvy, ale výdělek i nakoupené seriály jsou fuč! Ne že bych byla nějaký boháč, hraju pár týdnů... ale je to docela nepříjemné překvapení. Můžu doufat v nápravu?
Edana napsal(a):
...
Z nedele na pondelok prebehol reštart.
inekafe napsal(a):
Z nedele na pondelok prebehol ...
Tak to je o to víc nepříjemné, že to bylo dost nečekané :-( Každopádně děkuji za objasnění a budu si hrát dál, je to príma záležitost. Jen to překvapivé ukončení mi vadí...
Edana napsal(a):
Tak to je o to víc nepříjemné, že to bylo dost nečekané :-( Každopádně děkuji za objasnění a budu si hrát dál, je to príma záležitost. Jen to překvapivé ukončení mi vadí...
Nie je to nič prekvapivé, stačí si prečítať pravidlá hry, kde sa píše, že sa s reštartmi počíta. Ja to už nehrávam, ale bývajú myslím tak cca 1x za polrok. ;) V každom prípade píšeš, že to hráš iba chvíľu, takže časom zistíš, ako presne to funguje. :) Stačí sledovať danú tému, prípadné reštarty tam Fruiko oznamuje vopred...
inekafe napsal(a):
Nie je to nič prekvapivé, stačí si prečítať pravidlá hry, kde sa píše, že sa s reštartmi počíta...
S restartem jsem počítala, ale termín byl "pravděpodobně na konci školního roku" :-)