Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vysílali to snad na čt (?) když sem byl malý, ani nevím kolik mi bylo.
Spolu se seriáli čarodějnice školou povinné a Sněhová královna jsem je zbožnoval, no k věci neznám název ale můžu vám ho popsat.
Byl tam vlk, ano vlk a ten vlk byl člověk, princ si vyměnil tělo se zlatým retrívrem, vlk dal jednomu muži fazoli která mu splní 5 přání ten muž ji polkl, vlk se zamiluje do dcery toho muže.
Pokud znáte název, víte o kterém seriálu píšu nebo vám to nějaký připomíná tak napište budu rád :) ten seriál hledám už dost dlouho.
DarkSpyro napsal(a):
Vysílali to snad na čt (?) když sem byl malý, ani nevím kolik mi bylo.
Spolu se seriáli čarodějnice školou povinné a Sněhová královna jsem je zbožnoval, no k věci neznám název ale můžu vám ho popsat.
Byl tam vlk, ano vlk a ten vlk byl člověk, princ si vyměnil tělo se zlatým retrívrem, vlk dal jednomu muži fazoli která mu splní 5 přání ten muž ji polkl, vlk se zamiluje do dcery toho muže.
Pokud znáte název, víte o kterém seriálu píšu nebo vám to nějaký připomíná tak napište budu rád :) ten seriál hledám už dost dlouho.