Diskuzní fórum

Parks and Recreation - DISKUZE

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Anis Mercury
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
11. 11. 2015 / 10:38:20 (před 9 roky)
off

Tak jsem tak přemítala nad tím jak hrozně super bylo Parks and Rec (až na poslední dvě serie, které byly slabší ale i tak super) a za a) jsem na to chtěla slyšet názory a za b) znáte seriál co by se tomu vyrovnal? Kromě Přátel ;) za sebe doporučuji Master of None hraje tam Aziz/Tom Haverford a aspoň trošku to zaplácne díru v duši po Parks.

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
11. 11. 2015 / 11:08:40 (před 9 roky)
off

Jedna z naj komédií, bez debaty. ;) Osobne mi učaroval mockumentary štýl, preto môžem odporučiť napr. The Office US (od rovnakých tvorcov) alebo Modern Family. Ďalej potom už ne-mockumentary, ale tiež od rovnakých tvorcov - Brooklyn Nine-Nine. A vlastne tu si môžeš prečítať super článok od kolegu Pajkyho, ktorý sa zameriava práve na dvojicu tvorcov, ktorí stáli za Office, Parks and Rec., B99 atď. Veľmi silno ich tvorbu môžem. ;) Master of None už mám pripravené a teším sa naň, ale dostanem sa k tomu kvôli vyťaženosti najskôr asi až o 1-2 týždne...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."