Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Při vracení výzev se mi namísto vypsání, komu je mám vrátit, objeví všichni komu jsem je už vrátila. Je to záležitost posledních pár dní. Nevím, zda je to chyba, nebo úmysl. Můžete mi to, prosím, vysvětlit. Děkuji moc.
mne to robi tiez poslednych par dni, naviac sa mi aj v zozname oblubenych ci nahodnych objavuju aj ti, ktorych som uz vyzval. predtym to tak nebolo.
je to celkom otravne. neda sa to vratit ako to bolo?
Taky by jsem ráda věděla, co se děje s knp, hlavně jestli je to schválně nebo chyba.
Také by mne to zajímalo, jak to je - chyba? Úmysl? :-) Přijde mi to trošku nepřehledné, když tam teď zůstávají i ti, které člověk vyzval ke hře.
Nejčastější volba aneb něco tam chybí, používám všech 5 možností.
ahoj,chci se zeptat,proč je remíza braná jako prohra?Mám 120 výher,113 proher,51 remíz a výhernost 42%???Díky za odpověď
marlibz napsal(a):
ahoj,chci se zeptat,proč je remíza braná jako prohra?Mám 120 výher,113 proher,51 remíz a výhernost 42%???Díky za odpověď
Nie je. Remíza je braná ako remíza, ale do celkovej štatistiky sa predsa taktiež počíta. :)
120 + 113 + 51 = 284
120 / 284 = 42 %
Nevidím problém. :)