Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, sic nejsem starý hňup, ale neustále matně vzpomínám na seriál, který bežel zruba před 10 lety na TV NOVA. Seriál se odehrával v prostředí letadla boeing, kdy na pulbě byla skupinka lidi, myslím si, že zhruba pět členů, a zachraňovali svět a ruzné prekérní situace pomocí svých vozidel - zdá se mi, že tam byl pick up FORD serie F, dale nejaky sportak, dve motorky, ktere se dokazali spojit v jedno vozidlo.....děkuju předem, P.S.: popis nemusí být zcela správně, je to domněnka že to tak bylo...
Belpo.Dave@seznam.cz napsal(a):
Zdravím, sic nejsem starý hňup, ale neustále matně vzpomínám na seriál, který bežel zruba před 10 lety na TV NOVA. Seriál se odehrával v prostředí letadla boeing, kdy na pulbě byla skupinka lidi, myslím si, že zhruba pět členů, a zachraňovali svět a ruzné prekérní situace pomocí svých vozidel - zdá se mi, že tam byl pick up FORD serie F, dale nejaky sportak, dve motorky, ktere se dokazali spojit v jedno vozidlo.....děkuju předem, P.S.: popis nemusí být zcela správně, je to domněnka že to tak bylo...
Není možné, že by to bylo toto? Air America
Belpo.Dave@seznam.cz napsal(a):
A není to seriál Team Knight Rider?
nebo Strážci vesmíru ;)
xxENDxx napsal(a):
nebo Strážci vesmíru ;)
Proč mám pocit, že zatím vždy když čtu nějakej tvůj příspěvek tak si úplně vedle?