Diskuzní fórum

Hledám seriál...Help:-)

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Belpo.Dave@seznam.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
9. 12. 2009 / 00:05:45 (před 14 roky)
off

Zdravím, sic nejsem starý hňup, ale neustále matně vzpomínám na seriál, který bežel zruba před 10 lety na TV NOVA. Seriál se odehrával v prostředí letadla boeing, kdy na pulbě byla skupinka lidi, myslím si, že zhruba pět členů, a zachraňovali svět a ruzné prekérní situace pomocí svých vozidel - zdá se mi, že tam byl pick up FORD serie F, dale nejaky sportak, dve motorky, ktere se dokazali spojit v jedno vozidlo.....děkuju předem, P.S.: popis nemusí být zcela správně, je to domněnka že to tak bylo...

Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 12. 2009 / 09:39:35 (před 14 roky)
off
Belpo.Dave@seznam.cz napsal(a):

Zdravím, sic nejsem starý hňup, ale neustále matně vzpomínám na seriál, který bežel zruba před 10 lety na TV NOVA. Seriál se odehrával v prostředí letadla boeing, kdy na pulbě byla skupinka lidi, myslím si, že zhruba pět členů, a zachraňovali svět a ruzné prekérní situace pomocí svých vozidel - zdá se mi, že tam byl pick up FORD serie F, dale nejaky sportak, dve motorky, ktere se dokazali spojit v jedno vozidlo.....děkuju předem, P.S.: popis nemusí být zcela správně, je to domněnka že to tak bylo...

Není možné, že by to bylo toto? Air America

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 12. 2009 / 09:40:53
Dubov
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
9. 12. 2009 / 23:38:35 (před 14 roky)
off
Belpo.Dave@seznam.cz napsal(a):

A není to seriál Team Knight Rider?

xxENDxx
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
12. 12. 2009 / 17:39:19 (před 14 roky)
off

nebo Strážci vesmíru ;)

Grifin
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
18. 2. 2010 / 18:34:16 (před 14 roky)
off
xxENDxx napsal(a):

nebo Strážci vesmíru ;)

Proč mám pocit, že zatím vždy když čtu nějakej tvůj příspěvek tak si úplně vedle?