Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý den, hledám nějaký seriál takový scifi, mysteriozní klidně i thriller něco jako blindspot třeba:) Vím, furt vychází díly, ale jeden seriál sledovat mě nebaví :P
Předem díky.
Fanouškovi Bayernu bych nejraději neporadil potom, co nás před pár týdny v LM vyškolili :D
Ale tak trochu mysteriózní + SciFi: Resurrection, Messengers, Wayward Pines.
Plus musíš vidět! (ale nesedí do těch tří žánrů): Banshee
La.Volpe napsal(a):
Plus musíš vidět! (ale nesedí do těch tří žánrů): Banshee
:'DD
WolfiQQ napsal(a):
Dobrý den, hledám nějaký seriál takový scifi, mysteriozní klidně i thriller něco jako blindspot třeba:) Vím, furt vychází díly, ale jeden seriál sledovat mě nebaví :P
Předem díky.
Žánrově by odpovídal mysteriózní thriller Wayward Pines a jako fandovi Blindspotu by se ti mohl líbit třeba The Blacklist.
Jinak doporučuju vyzkoušet naši funkci 100 seriálů, kde zadáš jeden seriál a vypíše se ti seznam stovky jemu podobných dalších seriálů.
Díky moc. Banshee už jsem viděl. Na ostatní taky kouknu :)
Nechtěl bych vytvářet stejné téma jako tu již je. Tak to napíšu sem. Prosím o radu nějaký serial. Žánr: Fantazy, Sci-fi, misterie, může být i horor (ale jedině mix. Nemám rad Full Horror serial's)
P.S.: Jinak prosím hlavně neopakovat to co jsem již viděl. Stručný seznam na mém profilu (je jich málo :D )
Děkuji
Pokud scifi tak doporučuju Babylon 5 .-)
Ještě dodám. Jsem trošku náročnější. Žádné anime a serialy max starší rok 2000 :) Pod jsem šel jedině s Lost World, The a to jen kvůi jedné herečce. Jinak k Babylon 5 -> Děkuji za doporučení, ale to nebude asi můj šálek kávy :/ :)
Co třeba: Under the Dome
Viděl jsem