Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tradá. Oficiální vlákno k adventnímu kalendáři.
Jelikož minulý rok to asi některým nebylo úplně jasné, tak letos tučně. Napovídat může jen Fruiko. A ano jako nápověda se bere i příspěvek otevři si google a napiš tam "slon" (když na obrázku bude růžový slon).
Pokud na někoho, kdo toto jediné a triviální pravidlo nechápe, narazíte, tak ho prosím necitujte. Pak totiž mažeme všechno, kde se problémový výraz objeví, takže se svezete spolu s hříšníkem.
Teď se někteří začnou ptát, proč je tady teda tohle vlákno. Na to, aby jste nám sdělili, jak vám to dalo zabrat, jak se vám to líbilo, případně, aby jste udělali ostatním radost naříkáním, že to ještě nemáte a přitom už máte ve zdi díru od neustálého mlácení hlavou. Nás to potěší, ostatní povzbudí. Případně je můžete ostatní deptat hláškami typu: "Na první pohled!".
Dříve nebo později se začnou objevovat příspěvky, kde někdo bude prosit o nápovědu do zpráv. Tu mu klidně pošlete, ale prosím, pokud možno buďte co nejvíce tajemní. Přímé řešení nepřinese takovou radost, jako drobné nakopnutí a samostatné vyřešení. Takže když se vrátíme ke slonovi, tak to bude něco ve stylu: "Podívej se kde ten slon stojí.", případně: "Zaměř se na to, co je na něm divnýho." (Protože sloni obyčejně nejsou růžový.)
Kdo si počká ten se dočká :-), hlavně že budeme mít o zábavu postaráno, jen doufám že hned první den nebude něco hodně těžkého :-)
Přesně tak :D, ale už se nemůžu dočkat.
Práve som chcel napísať, kde to je či to zmenilo bydlisko a presunulo sa to zo Soutěže a hry někde jinde :DDDD Takže dobre čakáme!! :P
Házím sem příspěvek jen tak, aby se mi diskuze ukázala ve výpisu na hlavní stránce :D Ale samozřejmě se taky těším. Jen bohužel budu celý den v práci :/ Snad to otevřu na mobilu :D
Fruiko napsal(a):
Soon™
Uplne jsem si predstavila ten adventni kalendar nakukujici zpoza gauce:-)
Já už mám teď nervy, že budu zase celé dny přemýšlet :D
uff..spadl mi kámen ze srdce! Tak přeci jen budou ty Vánoce hezký. :D
Vxxx napsal(a):
Házím sem příspěvek jen tak, aby se mi diskuze ukázala ve výpisu na hlavní stránce :D Ale samozřejmě se taky těším. Jen bohužel budu celý den v práci :/ Snad to otevřu na mobilu :D
Mám zcela stejný důvod. Těším se, ale už vidím, jak budu škemrat o nápovědu... Snad bude na začátek něco lehkého! ;)
Fruiko napsal(a):
Soon™
Tradá. Oficiální vlákno k adventnímu kalendáři.
Jelikož minulý rok to asi některým nebylo úplně jasné, tak letos tučně. Napovídat může jen Fruiko. A ano jako nápověda se bere i příspěvek otevři si google a napiš tam "slon" (když na obrázku bude růžový slon).
Pokud na někoho, kdo toto jediné a triviální pravidlo nechápe, narazíte, tak ho prosím necitujte. Pak totiž mažeme všechno, kde se problémový výraz objeví takže se svezete spolu s hříšníkem.
Teď se někteří začnou ptát, proč je tady teda tohle vlákno. Na to, aby jste nám sdělili, jak vám to dalo zabrat, jak se vám to líbilo, případně, aby jste udělali ostatním radost naříkáním, že to ještě nemáte a při tom už máte ve zdi díru od neustálého mlácení hlavou. Nás to potěší, ostatní povzbudí.
Dříve nebo později se začnou objevovat příspěvky, kde někdo bude prosit o nápovědu do zpráv. Tu mu klidně pošlete, ale prosím, pokud možno buďte co nejvíce tajemní. Přímé řešení nepřinese takovou radost, jako drobné nakopnutí a samostatné vyřešení. Takže když se vrátíme ke slonovi, tak to bude něco ve stylu: "Podívej se kde ten slon stojí.", případně: "Zaměř se na to, co je na něm divnýho." (Protože sloni obyčejně nejsou růžový.)
DÍKY BOHU ZA TY DARY! To bylo potřeba napsat krásně a jasně :) Předpokládám, že letos se bude opět hádat v obou jazycích? Myslím teda... že nebude řečeno v jakém máme přemýšlet? :D