Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Můžu poprosit o malou nápovědu k dnešku. Ne název ale aspoň malé nakopnutí.
No, dostat se poprve ke kalendari az dnes je docela naloz. Nenasla by se nejaka dobra duse a nehodila by mi trochu nastrel na nektery den? Je fakt, ze se letos nejak nechytam.. :-/
Dneska potěšilo :).
Ach jo. Tradiční zkoušení šíleností, aby mi pak došlo, jak jednoduchý to je. ;^)
Hurá děkuji svým rádcům, sice mi to trvalo, ale na to třetí okýnko jsem konečně přišla. Teď ještě vyřešit ten včerejšek a dnešek i když absolutně netuším o které seriály by se mohlo jednat. :) Kdyby byla malá nápověda byla bych moc ráda děkuju moc :)
Prosím o radu.
Děkuji.
EDIT: mám hotovo
Tak dneska poprvé letos hned napoprvé a bez nápovědy! Výborně, takovéto hádanky Koli ráda :D
Na všechny hádanky jsem nějak přišla, ale dneska extrémně zapeklité, asi se dívám uplně špatným směrem, poradíte mi někdo? Stačí nějak popostrčit, abych věděla, jestli uvažuju vůbec správně :) Děkuji:)
Edit: Děkuji už to mám a chytám se hlavu, jsem idiot :D Hledala jsem složitosti, co tam nejsou, moc děkuji :)
A já myslel, že nikdo dneska nebude chtít radu, protože je to nejvíc easy ale jestli na to fakt nepřijdete napište zprávu a já vám rád pomůžu
Dnes to bylo vidim a vim :D super! Kdo by chtěl poradit, tak napište do zpráv :)