Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska ještě lepší jak včera, uhodnuto během chviličky a napoprvé. Tohle mě prostě baví :-)
Poprosil bych menší nápovědu, děkuji :-)
tak dnešní úplně super :D ale tu včerejší furt nevím :/ poradítě mi prosím někdo tu klíčenku ze včera? :)
Ty jo opravdu oproti loňsku fakt jednoduchý :-)
Dneska opäť veľmi ľahké - trvalo to len pár sekúnd a jasne to vidieť... a konečne som došiel aj na to včerajšie. :) Vďaka za malé nakopnutie!
Sice to dneska chvilku trvalo, ale jakmile jsem na to přišla, bila jsem hlavou do zdi...:D
Richard Ježek napsal(a):
Ty jo opravdu oproti loňsku fakt jednoduchý :-)
Obtížnost je furt stejná, to jen vy jste víc trénování po těch dvou předchozích letech.
Fruiko napsal(a):
Obtížnost je furt stejná, to jen vy jste víc trénování po těch dvou předchozích letech.
Spíš jsi to vymyslel až tak dobře, že to všem přijde jednoduché včetně mě a to jsem se loni hodně topil, teď už to mám hned po půlnoci :D
Minule jsem potřeboval pomoct já, pomohli jste, dnes si jdu napravit karmu, pokud někdo potřebuje pomoct s dneškem, pište do zpráv. ;)