Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Skvělé,skvělé dneska jsem musel trochu více přemýšlet,ale nakonec se zadařilo.
Dneska, jsem to měla hned. Jestli chcete poradit, napište :)
Tak dneska zase tápu, kdyby by se našla hodná duše, co by mě trochu nakopla, byl bych moc rád. :/
Dnes opravdu geniální.
Předevčírem bylo napovězeno mi, tak teď na oplátku nabízím pomoc já :) tak kdo chce poradit, pište :)
Dnes mi to trvalo o trošičku déle než bych chtěla, ale budiž. :) Na druhou stranu zase skvěle vymyšlená hádanka. Klobouk dolů. :)
Dnes mi to docvaklo pomerne rýchlo. S tým včerajším som sa mordovala do dnes. Úplne som sa "zacyklila" s tým 12M. Od momentu keď som to zbadala som bola presvedčená (a bola som na seba patrične hrdá, aká som len geniálna, že som túto slovnú hračku odhalila), že to znamená niečo úplne iné a prešpekulované... a dnes som na to slávnostne prišla, že som si to zbytočne komplikovala. Ale skvele to máte vymyslené.
Jo mám radost, dneska jsem na to přišla nějak lehce.. Vždycky na to hodiny a koukám a dneska pohoda. Tak se mi to líbí ;-)