Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ze začátku jsem na to koukala jak bacil do lékárny a radši to odložila, na druhé kouknutí mi to zničeho nic došlo :)
Tiež ma to kus potrápilo, ale to bude tým, že ten seriál absolútne nepoznám :D Ale zmysel to dáva, a až také ťažké to nebolo :)
Tak první okénko tedy dost ztuha :D vloni mi to šlo jak po másle a dneska se nechytám :D
Tak jednička parádní, stačí jedno okénko a závislost je zpátky :D
Zaplať pánbůh už je tu zase kalendář, jsem odpočítávala dny hned po skončení předešlého :D Po otevření jsem se trošku lekla, ale je to tam... Snad to zítra bude podobné :)
aj ked bol prvy pohlad wtf, tak relativne lahko vyriesene, stacilo pouzit logiku :)
Ze začátku trochu panika, ale pak mi to nějak došlo, ani nevím jak :D
Můj první adventní kalendář na Serialzone. No přiznávám chvíli jsem na to koukala jak z jiného světa, něco zkusila. Chtělo to jiný pohled a nakonec vyluštěno. Díky, těším se na zítřek a pozítří a popozítří, no prostě celý advent ;-)
Vzdávám to tohle asi jinak nepůjde. Chtělo by to nějakou malou nápovědu.