Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak tohle je vtipné! Ne vtipné jako vtipné, ale vtipné jako vtipné... chápete :D
Já vím, že je brzo, ale já jsem vám taky poradil a chci jít spát, já nechápu to barbie + ken, to jsou jako manželé nebo dům manželů? Já ani nevím jaký seriál zkoušet, achjo :D
Tak já si říkala "až takto lehké?" A ouhle. Ten seriál, který jsem myslela, že to stopro je, neexistuje :D Tak se jdu na to kouknout podruhé :D
Edit: Jo ahááá ono to je opravdu až tak lehké :D Já jen neumím psát :D
Tak hadanky jsou zatim velmi velmi snadne.
Toldist napsal(a):
Já vím, že je brzo, ale já jsem vám taky poradil a chci jít spát, já nechápu to barbie + ken, to jsou jako manželé nebo dům manželů? Já ani nevím jaký seriál zkoušet, achjo :D
No tak já ti teda poradím: jdi hezky spát a zítra na máš na přemýšlení celý den :) Dobrou noc
První co mě napadlo byl House of Fools :-D a hned druhé bylo správně.) dneska lehké
dnes až napočtvrté :( seriál jsem neznala a chvilku trvalo než jsem to dala celé dohromady :)
Atenecka napsal(a):
První co mě napadlo byl...
Být Tebou, tak to smažu. Může to být považováno za nápovědu ;-)
Dnes extra lehké :)
Dnes jsem bezradná :( :D