Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2015

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Just_reyna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 12. 2015 / 14:27:29 (před 8 roky)
off

Seriál znám ale nekoukam :D smutný na tom je ze mi musela pomoci Mamka :D

Never accept an apology from someone who just sucker punched you.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
1. 12. 2015 / 14:30:55 (před 8 roky)
off

Tak prvá hádanka ľahká, teším sa na ďalšie.. Najhorší je ten pocit úzkosti, keď otvorím hádanku a nechápavo na ňu hľadím a potom zistím, že stačí len trošku zapojiť mozog :'D

Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 12. 2015 / 14:40:01 (před 8 roky)
off

Tohle jsou moje Vánoce <3 Děkuji moc!!! Ráno jsem se vzbudila a hned jsem běžela se kouknout jestli už tu je adventní kalendář, ale nechali jste mě napínat :)

Jinak první hádanka na první pokus :D ikdyž kdybych měla někomu vysvětlit proč je to zrovna tento seriál tak asi nepomůžu :/

BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
1. 12. 2015 / 14:42:57 (před 8 roky)
off

Předem děkuji za super zábavu do Vánoc :)

A první uhádnutá, jen nevím proč na to jdu vždycky tak složitě :D

janecek
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
1. 12. 2015 / 14:54:06 (před 8 roky)
off

Tolkokrat som vkladal nazov serialu, a nebralo mi to....az mi tuklo, ze musim pouzit diakritiku :D :D :D

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 12. 2015 / 15:04:44 (před 8 roky)
off
Tony-Z napsal(a):

Tak "uhodnuto", ale díky asi vtípku, že při vyhledávání konkrétního klíčového slova v seriálech, to člověka hodí do adventního kalendáře s odkazem, ať začne přemýšlet, tak jsem se zamyslel a šel vyhledávat to klíčový slovo na jinej web o seriálech. Pak už to vskutku snadné bylo.

Tak tohle mě pomohlo taktéž. Sama o sobě je to dost nápověda :) Jsem na hádanky levá, takže když jsem to poznala, musí to něco vypovědět. Tahle tradice je super!

Jen ještě malý dotaz, na každou hádanku je limit ten samý den, co se otevře, nebo se to dá zpětně?

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 12. 2015 / 15:16:25 (před 8 roky)
off
teraxa napsal(a):

Tak tohle mě pomohlo taktéž. Sama o sobě je to dost nápověda :) Jsem na hádanky levá, takže když jsem to poznala, musí to něco vypovědět. Tahle tradice je super!

Jen ještě malý dotaz, na každou hádanku je limit ten samý den, co se otevře, nebo se to dá zpětně?

Dá se zpětně, jen nevím, do jaké doby, minimálně do 24., ale teoreticky až do dalšího Adventu :D

Danielle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
1. 12. 2015 / 15:19:01 (před 8 roky)
off

Mám dotaz..letos se nebude moct otevřít každé okýnko o půlnoci??

aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 12. 2015 / 15:24:54 (před 8 roky)
off

Tak první hádanka vyřešena bez problémů, ale loni mi to taky šlo ze začátku lehce, a pak jsem se najednou zasekla... Tak uvidíme letos, jak moc nažhavené budu mít okruhy v mozku :D

phoebess
Dlouholetý uživatel | Cool level: 72 | Sam Winchester
1. 12. 2015 / 15:25:55 (před 8 roky)
off
Danielle napsal(a):

Mám dotaz..letos se nebude moct otevřít každé okýnko o půlnoci??

mám dojem, že i ty minulé kalendáře začínaly později než o půlnoci a pak od 2. šlo otvírat okýnka už o půlnoci. ;)

"There are three kind of people in the world: those who know how to count and those who don't."