Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jsem na to zírala dvě hodiny, než mi ty písmenka konečně začaly dávat smysl... Pro mě to byla celkem těžká hádanka :)
phoebess napsal(a):
mám dojem, že i ty minulé kalendáře začínaly později než o půlnoci a pak od 2. šlo otvírat okýnka už o půlnoci. ;)
j dík..četla jsem si diskuzi z AK 2014 a asi jsem to špatně pochopila..:D
viem že na to aby som sa vzdala mam ešte kopu času ale aj tak to vzdávam teraz tri hodiny pozerania sa nato my to asi nevrati :D
Od rána na to čučím a pořád nic :D Pak se vrátím domů, koukám na to a ejhle, stal se zázrak, došlo mi to :D
Jsem kokot, ale zatím mě nic nenapadá :cD
může mě někdo napovědět co by to mohlo být za seriál? díky za případnou odpověd
Fuha toto bol prvy adventny kalendar na SZ, ale dalo mi zabrať vobec som netusila ako sa k tomu postavit, ale po precitani diskusie som pochopila sposob a uz som na to prisla, aj ked serial vobec nepoznam :D
kdo bude tak milosrdný a pomůže bezmocnému? koukám na to a vidím prd...budu rád za jakoukoliv radu
Poraďte mi někdo, nebo vám sežeru svačinu do práce :cD A rady typu "Popiš, co vidíš" si prosím nechte od cesty. Děkuju mnohokrát :cD