Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2015

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

MAphrael
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 12. 2015 / 15:36:27 (před 8 roky)
off

Tak jsem na to zírala dvě hodiny, než mi ty písmenka konečně začaly dávat smysl... Pro mě to byla celkem těžká hádanka :)

Danielle
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
1. 12. 2015 / 15:38:39 (před 8 roky)
off
phoebess napsal(a):

mám dojem, že i ty minulé kalendáře začínaly později než o půlnoci a pak od 2. šlo otvírat okýnka už o půlnoci. ;)

j dík..četla jsem si diskuzi z AK 2014 a asi jsem to špatně pochopila..:D

404UserNotFound
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
1. 12. 2015 / 15:40:24 (před 8 roky)
off

viem že na to aby som sa vzdala mam ešte kopu času ale aj tak to vzdávam teraz tri hodiny pozerania sa nato my to asi nevrati :D

The red capes are coming, the red capes are coming...
Kattharinna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 46 | Richard Hammond
1. 12. 2015 / 15:40:46 (před 8 roky)
off

Od rána na to čučím a pořád nic :D Pak se vrátím domů, koukám na to a ejhle, stal se zázrak, došlo mi to :D

Dear diary, a chipmunk asked me my name today. I told him it was Joe. That lie will haunt me forever.
Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 12. 2015 / 15:41:24 (před 8 roky)
off

Jsem kokot, ale zatím mě nic nenapadá :cD

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Šín Martin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
1. 12. 2015 / 15:41:46 (před 8 roky)
off

může mě někdo napovědět co by to mohlo být za seriál? díky za případnou odpověd

que94
Catch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
1. 12. 2015 / 15:42:32 (před 8 roky)
off

Fuha toto bol prvy adventny kalendar na SZ, ale dalo mi zabrať vobec som netusila ako sa k tomu postavit, ale po precitani diskusie som pochopila sposob a uz som na to prisla, aj ked serial vobec nepoznam :D

Mehal
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
1. 12. 2015 / 15:50:32 (před 8 roky)
off

kdo bude tak milosrdný a pomůže bezmocnému? koukám na to a vidím prd...budu rád za jakoukoliv radu

Mehal
Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
1. 12. 2015 / 15:51:07 (před 8 roky)
off

Poraďte mi někdo, nebo vám sežeru svačinu do práce :cD A rady typu "Popiš, co vidíš" si prosím nechte od cesty. Děkuju mnohokrát :cD

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Poppy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
1. 12. 2015 / 15:52:34 (před 8 roky)
off

To je snad poprvé, co jsem to tak rychlo uhodla. Doufám, že se to bude nést celou dobu v tomto duchu (už vidím, jak zítra po dvou hodinách mlátím hlavou o stůl). Díky za skvělou zábavu!