Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Eli Olahová napsal(a):
čtvrt hodiny do toho čumím a nevím. aspoň vím, že díky SZ nebudu mít alzheimera, když se ten mozek takhle zavařuje :D
tak už !! :D vždycky na to jdu moc složitě :D slibuju, že zítra to fakt budu brát úplně jednoduše :D
Díky tvůrcům !
Locke napsal(a):
Dnes to nebylo těžké, i když bulharské seriály příliš neznám.
[spoiler][/spoiler] Není bulharský.
Největší překážkou při řešení byla stejně jako v minulých ročnících neznalost seriálu.Takže mě letos kromě vánočního chaosu zase čeká nervování u kalendáře
:)
Hodi mi nekdo do zpravy malou napovedu ceho se chytit? (prosim ne popis co vidis), ja ceske nazvy nedavam :-(
Na to, že je to môj prvý ročník kalendára som to uhádla dosť rýchlo. Je to jasné na prvý pohľad len sa na to treba dobre pozrieť :)
Ach jo, vždy si po vyplnění tajenky nadávám jak je to lehký a zbytečně v tom hledám složitosti :D
Tak už jsem si myslel že budu muset napsat o nápovědu či malé postrčení. :D Ale když jsem si dal menší pauzu tak mě to zčista jasna napadlo a ejhle bylo to ono :D fakt díky za takové zpestření do Vánoc. tešil jsem se na to jak malý jarda celý rok.
Díky, díky, díky....Myslím, že další slova jsou zbytečný! :D Dnešek jsem věděla po dvou sekundách, což podle mých statistik znamená, že se zbytkem kalendáře protrápím :D Ještě jednou děkuju za parádní práci a těším se na zítra! :)
Mám strašnou radost, že kalendář je zpět a trochu mi zavaří mozkové závity. A jsem rád, že první hádanku mám úspěšně za sebou. Díky! :-)