Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dneska to bylo pěkné, koukala jsem do toho celý den, než mi to konečně docvaklo. Teď se směju sama sobě, jak jsem tupá :) ... doufám, že zítra to zvládnu líp :)
Teda, pár minut jsem usilovně přemýšlela, a potom se jen mlátila do hlavy, když mě to trklo. :)
Fruiko napsal(a):
I don't think so.
Čo dodať kvalitné nápovede môže dať iba šéf ružových slonov :-)) RdaAŽ je to super vďaka za AK.
Mister Riddler aka Fruiko
Konečně, hned u prvního mi to připomnělo loňské roky, jak si myslím že je to těžke a pak si nadávám bůh ví do čeho.
Celé ráno jsem čekala, kdy už... a náhle uprostřed porady nový článek a kalendář:) Po prvním náhledu jsem si trochu zoufala, že první den a hned docela oříšek, ale nakonec jsem na to přišla, jenže uprostřed dálnice, kde jsem neměla signál a nemohla jsem si to hned ověřit! Takže první den docela drama, ale nakonec to dobře dopadlo :) už se těším na další dny, co přinesou! Kalendář mě prostě strašně baví :)
Jé, já úplně zapomněla, že je už prvního :D Každopádně mi chvilku trvalo, než jsem na to přišla :)
Nejdřív jsem na ten obrázek asi 10 minut tupě koukala... A pak jsem se asi půl hodiny pozastavovala nad tím, že mě to nenapadlo dřív. Děkuji všem tvůrcům adventního kalendáře, že jsou tak hodní a starají se o to, aby jsme si procvičili naše tupé mozečky. :)
páni mám to, super
Tak první uhodnuto. Ale teda než mě to napadlo, tak uběhly asi 3 hodiny marně proseděné v lavici a lámání si hlavy nad tímto. :D