Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
anetkaktena napsal(a):
Prosím nakopněte mě někdo , letos zkouším poprvé , tudíž ani nevím jak hledat :-)
Najdi si články s minulými ročníky, pak budeš vědět jak na to :)
anetkaktena napsal(a):
Prosím nakopněte mě někdo , letos zkouším poprvé , tudíž ani nevím jak hledat :-)
Trvalo mi to asi jen 12 hodin :D a na konec jen a jen díky nápovědě. Pořád jsem sice šla dobrým směrem ale dohromady bych to sama asi fakt nedala. Děkuju
pokud potřebuje někdo nakopnout tak pište :-)
Dostala som sa k okienku až teraz, a na tretí pokus vyriešené :) Nebolo to veľmi ťažké, ale čakala som na prvý deň niečo ľahšie. Každopádne dobrý tréning mozgových závitov :) Až by niekto potreboval poradiť, môže kľudne napísať do správy :)
Pokud nekdo potrebujete nakopnout, tak mi klidne napiste.
Konečne kalendár, jediná vec čo mám rád na tomto mesiaci :) 1.hádanka dole, síce som to vylúštil, ale ujo gugeľ mi musel pomôcť s presným tvarom seriálu, lebo mi nejak prehliadač nezobrazuje seriály.
Od začátku jsem to měla na jazyku, ale pořád na to ne a ne přijít... no potrápila jsem své mozkové buňky dosti :)
Hlavně bych chtěla poděkovati tvůrcům, pře jsem se na kalendář těšila celej rok. Od listopadu jsem už byla natěšená jak malý děcko, že budu zase otevírat každý den okýnka, takže díky Vám za kalendář:)