Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Poradíte prosím někdo?po 4 hodinách pročítání daní, bych dneska už další namáhání mozku nedala.
Mohu poprosit o nápovědu? :) Díky!
malous napsal(a):
Mohu poprosit o nápovědu? :) Díky!
RdaAŽ
Chytré, chytré! Potrápila jsem se a musela jsem trochu pátrat, ale nakonec jsem našla ten správný konec za který to vzít :).
Juhuuuu máme tu opäť adventny kalendáároš :) snorila som od novembra na stránke či bude dáka zmienka či sa chystá aj tento rok a chvalabohu ánooo :D a konečne začínam hádam pekne od začiatku od 1.decembra :)
čas na dnešnú hádanku bol až večer po príchode z práce, aj som na to pozerala vyhúkane, ale nejako mi to došlo keď ma po zadaní klučoveho slova vrátilo do kalendára =P treba rozcvičiť mozgové závity znovu :D
Koukám a nevím. A najednou blik cvak :D a za dvě minuty hotovo! Jsem na sebe pyšná. A to ten seriál ani neznám. :) Víc takových!
Mimochodem super, že je zase Kalendář! Už jsem se nemohla dočkat! :)
Mohla bych taky poprosit o nějakou nápovědu?
tak dneska celkem lehké, i když asi i proto, že ten seriál znám :D
ale dost se bojím toho, jak to bude pokračovat :D
nejhorší na tom bude zase poznat, jestli je to v češtině, či angličtině/jiném jazyce :D
Marťa napsal(a):
tak dneska celkem lehké, i když asi i proto, že ten seriál znám :D
ale dost se bojím toho, jak to bude pokračovat :D
nejhorší na tom bude zase poznat, jestli je to v češtině, či angličtině/jiném jazyce :D
myslím, že jiný jazyk než čeština a angličtina nehrozí :D Nějaké japonské anime s originálním názvem by asi nedal nikdo :D No.. a já už odpočítávám vteřiny :D