Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak povedlo se uhodnout. A teď jdu přemýšlet, proč ten obrázek vypadá tak, jak vypadá :D.
první den a hned úspěšný, těším se na další :)
Moc jde se těšil. A mám radost, že jsem to první vyluštil sám a bez jakékoliv pomoci. Předem vám tedy děkuji za vaší úžasnou práci :)
24ron24 napsal(a):
Pokiaľ viem tak kalendáre vždy vymýšľa Biskin nebo si zle pamätám? :P
Já myslím, že Biskin bravůrně zpracovává pekelné nápady Fruika, ale jistá si teda nejsem :)
24ron24 napsal(a):
Pokiaľ viem tak kalendáre vždy vymýšľa Biskin nebo si zle pamätám? :P
Biskin kreslí dle mého zadání. Je to v článku napsaný. Protože já kreslit neumím. Maximálně tak domeček jednou čarou.
Ač se snažím aplikovat všechny rébusové metody, které jsem se doposud v kalendářích naučila, tak zatím nic..ajajaj :D
po roce sem opět musela oprášit způsob hádání :D ale potom naprosto easy :) dneska super :) trochu jsem se i nechala zmást než jsem zapojila mozek :-D
litllewitch napsal(a):
Tak povedlo se uhodnout. A teď jdu přemýšlet, proč ten obrázek vypadá tak, jak vypadá :D.
To by mě zajímalo, jak se na to přijde bez pochopení toho, jak to vypadá. :D
Ja vždycky nevím jestli se mám zabírat těma písmenkama nebo třeba barvama nebo kruhem