Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu, koukám na to celý den a prostě ani ťuk :(
Celý čas som na to išla dobre len ma zradila moja angličtina. Nakoniec som si povedala, že sa na to pozriem ráno a v tom blik, rozsvietilo sa mi v hlave.
Včerajšiu hádanku som nakoniec uhádla tiež, ale len vďaka priateľovi (áno, už som nakazila aj toho hádaním :D)
Ak by niekto potreboval nakopnúť, pokojne si napíšte.
Dnes to bola opäť ľahká hádanka ale ako vždy som na ňu najprv išla zle :) Síce som ju dala do 2 minút, až po vyriešení mi došlo, prečo to tak je.
Asi jsem už natvrdlá, ale pořád mi to nedošlo :D hodí mi někdo nápovědu do zpráv? :)
Tak dnes jsem na to čučel a nic, ale ze zkušeností z několika hádanek mi došlo, že moje anglická slovní zásoba je mizerná :D Věděl jsem to určit v češtině, pak stačilo otevřít slovník a najít si překlad toho jak bych to nazval česky a okamžitě mě to praštilo do očí ... opět skvěle vymyšlená hádanka :) Jen mě děsí ten nízký počet okének do konce ...
Díky za včerejší nápovědu, až dnes mi to došlo. A ta dnešní? Taky nějak nevím, zkouším po různu, ale nic...
EDIT: už mám, díky :)
prosím o malé nakopnutí do zpráv
Díky všem co mi napsali už to konečně mám
Najhoršie to ide lúštiť ľudom čo nevedia dobre po anglicky a nemajú dobru zásobu slov preto je to o to náročnejšie pre nás trochu natvrdnutých čo nevieme poriadne po AJ