Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Little help prosím.. :) Každou chvilku na to koukám, že mě něco napadne, ale ani ťuk. :(
EDIT: Thanks, mám to :D
atlas29 napsal(a):
Tak ľudkovia na obrázku je ners a jedna časť odpadla k tomu treba mať slušnú slovnú zásobu z AJ , alebo ona A on sú čo ,alebo dvaja policajti sú čo ,alebo dvaja čo založili vlastný podnik sú čo no tak aj mne to dlho trvalo a bez pomoci dobrej duše som na to nedošiel.
Děkuji,bez této nápovědy bych to dnes asi nedala...
Umřel mi mozek. Může mě někdo pořádně nakopnout a rada něco upadlo nepomáhá. Děkuji.
Prosil bych o nápovědu k políčkům : 3,7,8,9,10,13,18 .... prosím o nápovědu/řešení do zpráv...děkuji předem za pomoc xD
Merenwen napsal(a):
Myslím, že to je až moc brutálna nápoveda... Radšej si to mal napísať do správ ľuďom, ktorí tú nápovedu chcú.
Ja viem no dnes som už písal minimálne 40 ľuďom ono je fakt ťažké keď nevieš dobre po AJ.
atlas29 napsal(a):
Ja viem no dnes som už písal minimálne 40 ľuďom ono je fakt taške keď nevieš dobre po AJ.
Ano. S AJ to má společného mnoho. Já měla ve škole RJ )))
atlas29 napsal(a):
Ja viem no dnes som už písal minimálne 40 ľuďom ono je fakt ťažké keď nevieš dobre po AJ.
Na tohle ale žádné závratné znalosti nejsou potřeba. Víc, než jsi poradil ty, už snad ani není možné.
MountainLionet napsal(a):
Na tohle ale žádné závratné znalosti nejsou potřeba. Víc, než jsi poradil ty, už snad ani není možné.
najprv treba nájsť presne slovo z SK a CZ potom ho preložiť do AJ a to má aj 30 významov toho jedného slova keď niekto nepoužíva AJ je to dosť ťažké sformulovať to dokopy niekedy pomôže náhoda niekedy iba napoveda :-D a väčšina ľudí tu nieje profi serialzonak ako ty ale len amatéri alebo pokročilý serialzonaci tak im prepáč ich nedokonalosť OK :-D
Dnes to bol pôrod, ale mám to :)
Tak dneska se mi z toho málem zavařil mozek než jsem na to přišla.