Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ach jo. Já jsem poprvé ztracená. I přes všechny brutální nápovědy mám poprvé problém. Může mi někdo prosím hodit nápovědu? Větší než ty co tu byly? :D Asi mám fakt dneska maximální duto.. :/
P.S.: Úplně mi to složilo ego z těch Vašich příspěvků :D ale většinou si vylámu zuby na nejjednodušších věcech, klasika.. :)
EDIT: díky všem, ale seriál neznám a fakt mě to slovo nenapadlo.. :) ale jste hodný, mimochodem super "komunita", příští serialzone sraz mi doufám už neunikne!! :)
nee, tak dneska úplná náhodička :D celý den tady nad tím dumám a nakonec mě napadlo úplná blbina, ale zkusila jsem jí a ejhle ono to vyšlo!! :D
Tak mám to hotové, uf to jsem si dala. Přes den jsem neměla čas se tím zabývat, a tak jsem si to nechala až na večer. Nejraději bych si nafackovala. Dokonce jsem na to přišla rychle, ale vzala jsem si do hlavy, že takový seriál vůbec neexistuje a ani jsem to nezkusila zapsat. Kdybych to zkusila, mohla jsem mít mnohem dříve hotovo.
Dneska jsem byla opět úplně lost :/ Ještěže mám chytré kamarády :D
Mám to, ale musím říct, že mi to dalo docela zabrat než jsem našla to správné slovíčko. :)
Mohu poprosit někoho do zpráv o nápovědu k dnešní hádance? :)
Mohl by mi prosím někdo poslat nápovědu ke včerejšku? Moc děkuji.
Edit: Už mám, děkuji za rady
Dneska brutus, bez fóra bych to asi nedala... takže díky diskutérům ;)
prosím o nápovědu :) díky!
edit: mám to! moc díky za nápovědy, bez nich bych to fakt nedala