Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
No trvalo mi kým som na to prišla, absolútne ten seriál nepoznám. Teším sa už na ďalšiu
Poradí někdo ? Zase nevím :D
Edit: Díky :)
Včera som myslela, že mám v hlave prazdno, ale oproti dnešku to bola malina. Fakt sa nechytám a to, že väčšina ludí tu ten serial vraj ani nepozna nie je velmi povzbudive :D
Tak mi prosím niekto hodte do správy nejaku napovedu (a najlepšie aj velku) nech už na to konečne prídem :D
Dnes to vzdávám. Můžu poprosit o nakopnutí do zpráv? :-(
Prosím o nápovědu, nějak mně to po těch Star Wars nemyslí.:-))
EDIT: Mám to! Chtělo to malé postrčení. Děkuju.
Už si s tím vážně nevím rady, prosím o nakopnutí:D
Edit: Mám to, děkuju:)
atlas29 napsal(a):
Dnes zase ako aj včera mám iba prievan v hlave vôbec ma nič nenapadalo ani jedna časť môjho mozgu sa do toho nezapojila, nepozeral som sa na správny koniec a preto som nevidel ani začiatok bez napovedy dobrej duše by som to ani dnes nedal Ďakujem prečo lebo môj AJ je strašný.
Toto pomohlo, ďakujem :)
Tak dnes fakt nevim. Zatim s cistym stitem, ale dnes jsem nejak nemela moc casu a rada bych to dala. Prosim o nakopnuti :)
Dekuju, uchopila jsem to z trosku z jineho konce.
zase tápu, poradil by mi někdo ? prosím prosím :)
Také moc prosím o radu. 8)
-------------------------
Edit: zajímavé je, že jsem byla velmi blízko, ale takový způsob mě nenapadl. Jak už tady bylo řečeno, dívala jsem se na to z opačného konce. Opět s nápovědou, ale splněno. Seriál neznám.