Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o nápovědu k hádance z 18.12. Jsem po zápočtech nějak mimo, vůbec nic mě nenapadá.
A není divný, že když to, co tam všichni vidíme, napíšete do vyhledávání, tak vás to nehodí na advent? nebo v tom vidíte něco jinýho než já a hází vás to na kalendář?:)
Už vidím, jak si Fruiko s ďábelským smíchem mne ruce a baví se nad touhle diskuzí :D
andromache napsal(a):
Tak jo vážení, kdo dneska napíše Fruikovi :D? Aby to zas nebylo jak posledně kdy nakonec neměl v poště ani jednu zprávu :D.
Dneska si zas každej pro změnu řekne, nikdo mu nepíše tak to zkusím já. A bude jich tam mít stovky. :) Nebo si každej řekne to co říkám já a nebude tam mít žádnou. :)
DrMovr7 napsal(a):
A není divný, že když to, co tam všichni vidíme, napíšete do vyhledávání, tak vás to nehodí na advent? nebo v tom vidíte něco jinýho než já a hází vás to na kalendář?:)
nehází :-) a to jsem zkoušela i více možností
andromache napsal(a):
Tak jo vážení, kdo dneska napíše Fruikovi :D? Aby to zas nebylo jak posledně kdy nakonec neměl v poště ani jednu zprávu :D.
neměl jich tam tak nejmíň 100 ? :D dneska na to sedí jen jedna věc a všichni víme co, by mě zajímalo tedy který druhý seriál by se na to hodil ? ten z roku 2009 to nebude :-(
migilko napsal(a):
Dneska si zas každej pro změnu řekne, nikdo mu nepíše tak to zkusím já. A bude jich tam mít stovky. :) Nebo si každej řekne to co říkám já a nebude tam mít žádnou. :)
Tak radši stovky aby ho to alarmovalo ne :D? Ale jinak zatímco u toho prvního kiksu jsem věděla hned, dneska nemám páru ani tak :D.
Tak tady už jsem letos jednou byla... :D vím a systém mě přesvědčuje, že se pletu...
Tak nevím. První co mě vždy napadne je většinou správně. Fruiko si bude možná muset upravit statistiky, kdy pravděpodobnost, že se něco podobného přihodí, nastává jednou za dva roky:) A nebo je to nějaká pomsta, že jsme minule moc remcali...
Aspoň bude sranda :D :D :D