Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2015

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Murbella
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
19. 12. 2015 / 00:15:08 (před 8 roky)
off

Prosím o nápovědu k hádance z 18.12. Jsem po zápočtech nějak mimo, vůbec nic mě nenapadá.

DrMovr7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
19. 12. 2015 / 00:15:19 (před 8 roky)
off

A není divný, že když to, co tam všichni vidíme, napíšete do vyhledávání, tak vás to nehodí na advent? nebo v tom vidíte něco jinýho než já a hází vás to na kalendář?:)

"Lawyers, I suppose, were children once." Charles Lamb
MarkJude
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 12. 2015 / 00:15:46 (před 8 roky)
off

Už vidím, jak si Fruiko s ďábelským smíchem mne ruce a baví se nad touhle diskuzí :D

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 12. 2015 / 00:16:02 (před 8 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak jo vážení, kdo dneska napíše Fruikovi :D? Aby to zas nebylo jak posledně kdy nakonec neměl v poště ani jednu zprávu :D.

Dneska si zas každej pro změnu řekne, nikdo mu nepíše tak to zkusím já. A bude jich tam mít stovky. :) Nebo si každej řekne to co říkám já a nebude tam mít žádnou. :)

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Peeweena
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 12. 2015 / 00:16:10 (před 8 roky)
off
DrMovr7 napsal(a):

A není divný, že když to, co tam všichni vidíme, napíšete do vyhledávání, tak vás to nehodí na advent? nebo v tom vidíte něco jinýho než já a hází vás to na kalendář?:)

nehází :-) a to jsem zkoušela i více možností

“Amy Pond, there’s something you’d better understand about me ‘cause it’s important, and one day your life may depend on it: I am definitely a mad man with a box!”
CzHero
Uživatel od první verze | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
19. 12. 2015 / 00:16:42 (před 8 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak jo vážení, kdo dneska napíše Fruikovi :D? Aby to zas nebylo jak posledně kdy nakonec neměl v poště ani jednu zprávu :D.

neměl jich tam tak nejmíň 100 ? :D dneska na to sedí jen jedna věc a všichni víme co, by mě zajímalo tedy který druhý seriál by se na to hodil ? ten z roku 2009 to nebude :-(

Sic semper tyrannis, Cogito ergo sum.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 12. 2015 / 00:17:07 (před 8 roky)
off
migilko napsal(a):

Dneska si zas každej pro změnu řekne, nikdo mu nepíše tak to zkusím já. A bude jich tam mít stovky. :) Nebo si každej řekne to co říkám já a nebude tam mít žádnou. :)

Tak radši stovky aby ho to alarmovalo ne :D? Ale jinak zatímco u toho prvního kiksu jsem věděla hned, dneska nemám páru ani tak :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Hannie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
19. 12. 2015 / 00:17:41 (před 8 roky)
off

Tak tady už jsem letos jednou byla... :D vím a systém mě přesvědčuje, že se pletu...

Spouter
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
19. 12. 2015 / 00:18:59 (před 8 roky)
off

Tak nevím. První co mě vždy napadne je většinou správně. Fruiko si bude možná muset upravit statistiky, kdy pravděpodobnost, že se něco podobného přihodí, nastává jednou za dva roky:) A nebo je to nějaká pomsta, že jsme minule moc remcali...

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 12. 2015 / 00:20:14 (před 8 roky)
off

Aspoň bude sranda :D :D :D