Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2015

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Paja1986
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
19. 12. 2015 / 00:31:51 (před 8 roky)
off
Annett napsal(a):

Asi půjdu raději spát, ráno vstávám do práce a první, co udělám bude, že to zkusím znovu :D Ale škoda asi 10ti pokusů :D

Tak jestli je to zase chyba, tak se ty nesprávný pokusy vymažou

Mithrilien
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
19. 12. 2015 / 00:31:52 (před 8 roky)
off

Už taky asi vím, ale zkoušet teda zatím nebudu.. ať si nevyplýtvám první pokus :)

Hydra Foy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
19. 12. 2015 / 00:32:38 (před 8 roky)
off

Aaale... Prvykrat si pockam na polnoc a toto? Ak to nie je to co asi myslime vsetci, tak neviem... Skusala som to uz zo vsemoznych stran poobracat a nic... Nabuduce pojdem radsej spat :D

Annett
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 12. 2015 / 00:33:00 (před 8 roky)
off
Paja1986 napsal(a):

Tak jestli je to zase chyba, tak se ty nesprávný pokusy vymažou

Tak to jsem nevěděla, ale i tak by mi to až tak nevadilo :D Hlavně, když uhodnu :D

Cpt.Zoe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
19. 12. 2015 / 00:33:37 (před 8 roky)
off

Jo už to slovo mám taky :D

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 12. 2015 / 00:35:41 (před 8 roky)
off

Mám už správnou odpověď nice :D

darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
19. 12. 2015 / 00:40:54 (před 8 roky)
off

Tak konečne zas sa mi zdalo, že to bude ľahké a buď to nie je ľahké, alebo je tam zas chyba, ako minule.

Ale zaujímavé je, že ak začnete písať názov seriálu, tak už po 4 písmenkách sa objavia názvy ďalších ponúkaných seriálov, ktoré obsahujú v názve to už napísané slovo. Predtým raz fruiko písal, že sa to objaví až po 5 správnom písmene, ale už bolo aj tak, že sa ponuky zjavili až pri siedmom písmene.

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 12. 2015 / 00:41:15 (před 8 roky)
off
Toldist napsal(a):

Mám už správnou odpověď nice :D

A uznal to :-O?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 12. 2015 / 00:42:21 (před 8 roky)
off
andromache napsal(a):

A uznal to :-O?

Jo

CzHero
Uživatel od první verze | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
19. 12. 2015 / 00:42:53 (před 8 roky)
off
Athronitas napsal(a):

Ak si to nájdeš medzi seriálmi, sú tam dva s rovnakým názvom.

díky už to vidim, ale když to chceš zadat do odpovedi ten druhy to nenajde :-( takže ten spise znamejsi co nas vsichni napadlo a snad vetsina videla by mel byt ten co zamysleli, takže situace 2 trouhelníků tedy flashpoint :D

takhle doufám, že všichni víte o čem mluvím, stejná hláška je třeba jako "protivítr" což znamená když vozí nákladní loď zboží z Číny a když chytne proti vítr tak může být o 3 týdny opožděná oproti původnímu plánu, je to fajne když potřebujete nějakou velkou/důležitou zásilku sem dostat obzvlášť před vánocemi :D a pak se to snažte vysvětlit zákazníkovi, kterému jste něco slíbili :D

Sic semper tyrannis, Cogito ergo sum.