Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
phoboska napsal(a):
Tak alebo sme všetci úplne mimo, alebo Toldist klame :D
Jak bych mohl klamat, to je normální screen, kdybych dělal něco v malování, každý ti pozná :)
Toldist napsal(a):
Jak bych mohl klamat, to je normální screen, kdybych dělal něco v malování, každý ti pozná :)
Hele, já bych to třeba jakožto laik nepoznala vůbec :D :D. Takže budu dál věřit, že to máš a nechceš se dělit :D.
Toldist napsal(a):
No mne sa nechce veriť, že sme včetci úplne mimo a len jeden človek to má.
phoboska napsal(a):
Protože vám tam pasuje jen ten seriál, který si myslíte, že to stopro je a nechcete přemýšlet o ničem jiném
phoboska napsal(a):
Taky se mi to nechce věřit, že jsme všichni dneska hloupý až na jednoho člověka.
Toldist napsal(a):
Protože vám tam pasuje jen ten seriál, který si myslíte, že to stopro je a nechcete přemýšlet o ničem jiném
Keby si vedel o čom všetkom ja premýšľam, ale nesedí mi tam nič :D
Tak pro dnešek bude muset platit, že ráno je moudřejší večera, protože tam neustále vidím pouze to jedno slovo. Pokud jde o screen tak za minutu ve photoshopu bych ho měl taky :- D
Nosferatu napsal(a):
Tak pro dnešek bude muset platit, že ráno je moudřejší večera, protože tam neustále vidím pouze to jedno slovo. Pokud jde o screen tak za minutu ve photoshopu bych ho měl taky :- D
Se ukaž :)
ja to taky balim zkusila jsem asi milion moznosti a mam zavareny mozek :) dobrou vespolek
Vážně to nikdo nemá? Byla jsem venku s přáteli, tak jsem jen koukla, zkusila obvious seriál, pak né tak obvious a pak jsem na to kašlala :D Nastala nějaká chybka jako s Flash Forward, nebo to opravdu někdo má? :D
Aha, tak prý někdo to má, jo? Já jdu chvíli přemýšlet a uvidím. Nevím, jestli věřit, nebo nevěřit :D