Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2015

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Toldist
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
19. 12. 2015 / 01:01:35 (před 8 roky)
off
phoboska napsal(a):

Tak alebo sme všetci úplne mimo, alebo Toldist klame :D

Jak bych mohl klamat, to je normální screen, kdybych dělal něco v malování, každý ti pozná :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 12. 2015 / 01:02:45 (před 8 roky)
off
Toldist napsal(a):

Jak bych mohl klamat, to je normální screen, kdybych dělal něco v malování, každý ti pozná :)

Hele, já bych to třeba jakožto laik nepoznala vůbec :D :D. Takže budu dál věřit, že to máš a nechceš se dělit :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
19. 12. 2015 / 01:02:53 (před 8 roky)
off
Toldist napsal(a):

No mne sa nechce veriť, že sme včetci úplne mimo a len jeden človek to má.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Toldist
19. 12. 2015 / 01:04:08 (před 8 roky)
off
phoboska napsal(a):

Protože vám tam pasuje jen ten seriál, který si myslíte, že to stopro je a nechcete přemýšlet o ničem jiném

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
19. 12. 2015 / 01:04:29 (před 8 roky)
off
phoboska napsal(a):

Taky se mi to nechce věřit, že jsme všichni dneska hloupý až na jednoho člověka.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
19. 12. 2015 / 01:05:27 (před 8 roky)
off
Toldist napsal(a):

Protože vám tam pasuje jen ten seriál, který si myslíte, že to stopro je a nechcete přemýšlet o ničem jiném

Keby si vedel o čom všetkom ja premýšľam, ale nesedí mi tam nič :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Nosferatu
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
19. 12. 2015 / 01:13:27 (před 8 roky)
off

Tak pro dnešek bude muset platit, že ráno je moudřejší večera, protože tam neustále vidím pouze to jedno slovo. Pokud jde o screen tak za minutu ve photoshopu bych ho měl taky :- D

Toldist
19. 12. 2015 / 01:15:52 (před 8 roky)
off
Nosferatu napsal(a):

Tak pro dnešek bude muset platit, že ráno je moudřejší večera, protože tam neustále vidím pouze to jedno slovo. Pokud jde o screen tak za minutu ve photoshopu bych ho měl taky :- D

Se ukaž :)

Lutadora
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
19. 12. 2015 / 01:19:40 (před 8 roky)
off

ja to taky balim zkusila jsem asi milion moznosti a mam zavareny mozek :) dobrou vespolek

Lutadora
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
19. 12. 2015 / 01:24:58 (před 8 roky)
off

Vážně to nikdo nemá? Byla jsem venku s přáteli, tak jsem jen koukla, zkusila obvious seriál, pak né tak obvious a pak jsem na to kašlala :D Nastala nějaká chybka jako s Flash Forward, nebo to opravdu někdo má? :D

Aha, tak prý někdo to má, jo? Já jdu chvíli přemýšlet a uvidím. Nevím, jestli věřit, nebo nevěřit :D

Vxxx
Editováno: 1x | Naposledy: 19. 12. 2015 / 01:32:00