Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Toldist napsal(a):
Se ukaž :)
Nejvíc času zabralo najít kde to mám uložený. :D
//Edit: Ne, nemám to, ale někoho bych tím možná napálil..
Dobrý chyták. S tím názvem tu jsou dva seriály... jen to ani jeden nebere.
Hele, teď jsem přišla, takže se omlouvám, jestli už to tu někdo psal, ale, když ten seriál, o kterém si myslím, že je to on, vyhledám na SZ normálně, tak jsou dva seriály. Přitom v našeptávači v kalendáři mi to jeden z nich neukáže. Náhoda?
Vxxx napsal(a):
Hele, teď jsem přišla, takže se omlouvám, jestli už to tu někdo psal, ale, když ten seriál, o kterém si myslím, že je to on, vyhledám na SZ normálně, tak jsou dva seriály. Přitom v našeptávači v kalendáři mi to jeden z nich neukáže. Náhoda?
Ale zkoušel jsem tam zadat i ten druhý (ano, jde to) a taky bez výsledku.
pořád přemýšlím, jestli myslím na ten stejný seriál jako ostatní nebo ne :D
Vxxx napsal(a):
Mám to úplně stejný, taky mi to ten druhý neukazuje :-/
Benny_SHACK napsal(a):
pořád přemýšlím, jestli myslím na ten stejný seriál jako ostatní nebo ne :D
Myslím, že určitě :D
Já teda každopádně napsala Fruikovi, aby tam měl stopro aspoň jednu zprávu :D
migilko napsal(a):
Ale zkoušel jsem tam zadat i ten druhý (ano, jde to) a taky bez výsledku.
též jsem si toho všiml, jen tak před hoďkou, někdo mě dokonce na to upozornil, toldist i další a já už jsme to uhádli, tak nevím co řešíte :D
CzHero napsal(a):
též jsem si toho všiml, jen tak před hoďkou, někdo mě dokonce na to upozornil, toldist i další a já už jsme to uhádli, tak nevím co řešíte :D
Pšššt :) Tak nám ty, Toldist a ostatní hoďte nějakou nápovědu, když jste tak strašně chytří ;-)
Jdu se na to vyspat, třeba se to do rána umoudří a půjde to už v pohodě.