Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vxxx napsal(a):
Pšššt :) Tak nám ty, Toldist a ostatní hoďte nějakou nápovědu, když jste tak strašně chytří ;-)
souhlasím, hoďte nějakou nápovědu.. :)
protože co se tak dívám je tu hodně lidí co si myslí, že to je ten seriál a on to ten seriál není .. ;) mě už totiž nic jiného nenapadá :)
Benny_SHACK napsal(a):
souhlasím, hoďte nějakou nápovědu.. :)
protože co se tak dívám je tu hodně lidí co si myslí, že to je ten seriál a on to ten seriál není .. ;) mě už totiž nic jiného nenapadá :)
No vidíš. A ticho po pěšině. Machrujou jenom. Nemají nic :D Já říkám, že je to chyba v Matrixu, Fruiko zprávu má a uvidíme ráno :)
Já vám všem moc rád poradím a nejlepší rada je: Jděte spát :D
no konečně. ale že to trvalo.
BuBBleS napsal(a):
Ale kušuj.
Vxxx napsal(a):
No vidíš. A ticho po pěšině. Machrujou jenom. Nemají nic :D Já říkám, že je to chyba v Matrixu, Fruiko zprávu má a uvidíme ráno :)
A navíc, i kdyby to měli uhodnuto, podle mě by měli uznávat i ten seriál co si všichni myslíme, protože je taky správně..
BuBBleS napsal(a):
napovedu prosim? :)
akrittzu napsal(a):
napovedu prosim? :)
Kecááááááá ;-)
Vxxx napsal(a):
No práve keby to napísal niekto akO ty, že to má vyriešené tak uverím, ale tento týpek si neraz sám pýtal nápovedu takže je to ťažšie uveriteľné, aby to práve on mal správne...tak dobrú noc, uvidíme zajtra :D
Merenwen napsal(a):
No práve keby to napísal niekto akO ty, že to má vyriešené tak uverím, ale tento týpek si neraz sám pýtal nápovedu takže je to ťažšie uveriteľné, aby to práve on mal správne...tak dobrú noc, uvidíme zajtra :D
Jsem ráda, že působím jako důvěryhodná osoba :D :D Dobrou ;-)